ELON MUSK, KANYE WEST’İN TWİTTER HESABINI ASKIYA ALDI

ELON MUSK, KANYE WEST’İN TWİTTER HESABINI ASKIYA ALDI

ABONE OL
Aralık 2, 2022 14:13
ELON MUSK, KANYE WEST’İN TWİTTER HESABINI ASKIYA ALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü rapçi Kanye West, Adolf Hitler’in simgesi olarak kullanılan gamalı haç sembolünün bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Yahudi karşıtı söylemlerinden dolayı tepki çeken West’in bu paylaşımı sonrası Elon Musk, rapçinin hesabını askıya aldı.

 

Şov yıldızı Kim Kardashian’dan boşandıktan sonra adı sürekli skandala karışan Kanye West‘in son yaptığı paylaşım bardağı taşırdı.

“KANYE WEST KURALI İHLAL ETTİ”

Aylardır Yahudi karşıtı söylemlerinden dolayı dünyaca ünlü markaların dahi yüz çevirdiği ünlü rapçi son olarak Twitter hesabından Adolf Hitler’in simgesi olarak kullanılan gamalı haç sembolünün bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Paylaşım kısa süre içinde kaldırıldı. Musk ise, “Kanye West şiddet teşvik kuralını tekrar ihlal etti, hesabı askıya alınacak” açıklamasında bulundu.

HESABI ASKIYA ALINDI

Bir sosyal medya kullanıcısının “Elon lütfen bunu düzelt” ifadelerine yanıt veren Musk, “Üzgünüm, elimden geleni yaptım. Ancak tüm bunlara rağmen tekrar kuralları ihlal etti. Hesap askıya alınacak” dedi. Musk bir diğer açıklamasında da şu ifadeleri kullandı: “Açıklığa kavuşturmak için tekrar söylüyorum, hesabı şiddete teşvik ettiği için askıya alındı.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.