ERDOĞAN SEVDASI SİSİ’Yİ YAKTI.

ERDOĞAN SEVDASI SİSİ’Yİ YAKTI.

ABONE OL
Kasım 19, 2021 20:08
ERDOĞAN SEVDASI SİSİ’Yİ YAKTI.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tv’de sular durulmuyor. 2 yıl yayın hayatına ara verdikten sonra medya dünyasına haber kanalı olarak izleyiciler ile buluştu. 

Flash Tv yeni yayın hayatına başlarken Gezi parkıyla ünlenen Halk tv’in eski Genel Yayın Yönetmenliğini Hakan Aygün ile el sıkıştı.  Hakan Aygün ile anlaşan Flash Tv yönetimi kadrosuna muhalif gazeteci ve televizyoncularla anlaştı. Sabah Haberlerine Seda Akgül, gün ortası haberlerinde Orhan Uğurluoğlu, Akşam Haberlerinde Can Ataklı ile rotasını muhalif haber kanalı olarak medyada sık sık gündeme geldi.

Kanalın yapılanma transferlerinde de başkaca ünlü muhalif isimler dikkati çekerken Flash Tv’nin sahibi Ömer Göktuğ daha öncede kanalda programlara imza atan Business Channel Tv’nin sahibi Seyhan Soylu ile el sıkıştı.

Seyhan Soylu Erdoğan’a hayranlığı ile bilinen bir isim. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Flash Tv’de Flaş tv’ in Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenen Hakan Aygün, sıkı bir Ak parti destekçisi olan Seyhan Soylu’un Flaş tv de program yapmasına rahatsız olmuş ve karşı çıkmıştı.

Flash Tv  ile geçmişte de danışmanlık yapan Seyhan Soylu kanal sahibi Ömer Göktuğ ile tekrar anlaşarak ‘’ AL SANA HABER’’ adlı programı yapmaya başladı. Programın kadrosunda Nihat Doğan, Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Erol Köse ive sosyal medya fenomeni Bahar Candan ile program seyirci ile buluştu. Program 3 hafta içersin de sosyal medyada 9 kez TT oldu. İlk hafta Erol Köse programcılarla tartışarak programdan ayrıldı. 2. Hafta Nihat Doğan ile Tuğba Ekinci’nin kavgası damgasını vurdu. 3. Hafta Ebru Polat ile Bahar Candan kavgası sonrası Ebru Polat programda ayrıldı. Flash Tv iki yıllık yayın hayatına ara verdikten sonra Seyhan Soylu’nun yapımcılığını ve moderatörlüğünü üstlendiği ‘’ AL SANA HABER ‘’ ile milyonlarca dolarlık PR program ile yapılmış olsa da, bugün programda Seyhan Soylu’nun olmayışı akıllara farklı sorular getirdi.

Bugün yayına çıkmayan Seyhan Soylu için kanalın telefonları ve sosyal medyaları kilitlendi. Nihat Doğan programda canlı yayında moderatör oldu. Ve seyircilere hitaben ‘’ Seyhan Soylu ve Ebru Polat merak etmeyin bu programın yapımcısı ve projenin sahibi pazartesi umarım gelecek ve İzleyicisiyle buluşacaktır. ‘’ dedi. 

Medyada muhalif kanal olduğu iddia edilen Hakan Aygün yönetimindeki Flash TV’nin iktidara yakın Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan’a gönül bağı olduğunu her fırsatta dile getiren Seyhan Soylu ‘’ AL SANA HABER ‘’ programında da neredeyse hergün Erdoğan’ı övmesi kanal yönetimini rahatsız ettiği ve son gelen haberlere göre Soylu’nun moderatörlüğünü yaptığı ‘’ AL SANA HABER ‘’adlı programın Seyhan Soylu olmadan devam edeceği gelen haberler arasında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.