ERLİNG HAALAND REAL MADRİD’İ İSTİYOR

ABONE OL
Nisan 3, 2021 13:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borrissia Dortmund forması giyen geleceğin yıldızı Erling Halaand’ın babası Alf-Inge Haaland yaptığı açıklamada oğlunun Real Madird’se oynamak istediğini belirtti.

Borussia Dortmund’da attığı gollerle dikkat çeken ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Norveçli futbolcu Erling Haaland’ın geleceğiyle ilgili babasından çarpıcı bir yorum geldi.

İspanyol basını AS’ın haberine göre; Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Manchester City ve Liverpool gibi dünya devlerinin radarında olan yıldız oyuncunun babası Alf-Inge Haaland, oğlunun tercihini Real Madrid’den yana kullandığını açıkladı.

Haberde buna rağmen Haaland’ın transferini engelleyen iki faktörün olduğundan bahsedildi. Birincisi Borussia Dortmund’un Haaland’ı elinden çıkarmak istememesi ve menajeri Raniola’nın onu en yüksek teklif veren kulübe satmayı düşünmesi. Bu durumda Barcelona, Manchester City ve Liverpool’un Haaland ile sözleşme imzalamayı düşünmediği vurgulandı. Real Madrid’in ise oyuncu için Dortmund ile pazarlık yapacağı ve oyuncu için 150-175 milyon euro gibi bir ücreti vermeye yanaşmayacağı ileri sürüldü.

180 MİLYON EURO’YU GETİREN HAALAND’I ALIR

Geçtiğimiz günlerde Alman ekibi Erling Haaland’ın bonservis bedelini 180 milyon euro olarak belirlemişti. Bu sezon Borussia Dortmund ile harikalar yaratan Erling Haaland, Alman ekibiyle çıktığı toplam 31 maçta 33 gole imza attı.

 

Kaynak: Fanatik

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.