FACEBOOK’TAN YENİ UYGULAMA

ABONE OL
Nisan 21, 2021 11:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Facebook,un kurucusu Mark Zuckerberg önümüzdeki aylarda  Clubhouse benzeri  Soundbites ve Liv Audio Rooms ile kullanıcılara yeni ses özellikleri sunacak.

Son ayların en popüler uygulamalarından biri olan ve sesli sohbet odalarıyla öne çıkan Clubhouse, birçok teknoloji şirketinin dikkatini çekmeye başladı.

Son zamanlarda rakiplerinin özelliklerini kopyalamasıyla bilinen Facebook, Clubhouse benzeri platformlar üzerinde çalışıyor.

Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg, önümüzdeki aylarda Clubhouse benzeri bir uygulama başlatacaklarını ve kullanıcılarına sesli gönderi paylaşma özelliği getireceklerini açıkladı.

SOUNDBITES

Facebook’un devreye sokacağı yeni özelliklerden biri de kullanıcıların kısa ses dosyalarını paylaşabileceği Soundbites olacak. Bu özellik de birkaç ay içinde az sayıda içerik üreticisinin erişimi kapsamında uygulamaya girecek.

LIVE AUDIO ROOMS

Clubhouse’a rakip olarak geliştirilen Live Audio Rooms sayesinde kullanıcılar, çeşitli odalarda düzenlenen sohbetlere katılabilecek ve bu sohbetleri dinleyebilecek.

Kaynak: ensonhaber.com

facebook soundbites

 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.