FATİH TERİM’İN YENİ GÖREVİ BELLİ OLDU

ABONE OL
Nisan 30, 2021 16:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezonun bitimiyle kariyerini noktalayıp başkan olacağı konuşulan Fatih Terim için yeni bir bilgi aktarıldı. Terim’in, başkanlığı düşünmediği ancak üst düzey yetkilerle donatılmış bir sportif direktörlük pozisyonuna geçebileceği kaydedildi. Bu görev, klasik bir sportif direktörlük değil. Menajerlerle ve kulüplerle transfer görüşmesi, oyuncu pazarlığı gibi sorumlukları üstlenmeyerek daha büyük kararların belirleyicisi olacak.

Bu pozisyonun tanımı; bir nevi resmi olmayan başkanlık… Başkanlık için sert bir seçim süreci yaşayacak Galatasaray’da adaylar peş peşe iddialı açıklamalar yapıyor. Yönetimin bir kanadında Terim’in de başkan olmasını isteyenler var. Bunun için Fatih Terim’e baskı da yapıldı. Ancak deneyimli teknik adamın hesaplarında böyle bir düşünce yer almamakta…

Fakat Terim’in CEO, üst düzey sportif direktörlük görevine gelebileceği ifade ediliyor. Terim’in bu görevi, Türkiye’de olan tarzda bir sportif direktörlük değil. Adeta başkanlık vasıfları taşıyan bir konumda bir yöneticilik vasfı olacak. Oyuncu transferi, menajerlerle pazarlık gibi klasik sorumluluklardan azade olacak. Tüm dengeyi Terim belirleyecek.

(Kaynak:haberler.com)

En az 10 karakter gerekli