Feryal Gülman, eşi Kemal Gülman ve sevgilisiyle pişti oldu

Feryal Gülman, eşi Kemal Gülman ve sevgilisiyle pişti oldu

ABONE OL
Kasım 11, 2021 07:48
Feryal Gülman, eşi Kemal Gülman ve sevgilisiyle pişti oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyetenin en ünlü isimlerinden Kemal Gülman ve sevgilisi Eda Cideli ile Fransa’da aşk tatiline çıktılar. Fransa’nın Nice şehrinden İstanbul’a dönen çift, aynı uçakta Feryal Gülman ile karşılaştı.

“BELASINI ARIYOR”

200 milyon liralık boşanma davaları 8 yıldır sonuçlanamayan Feryal Gülman ile Kemal Gülman birbirini görmezden geldi. Kemal Gülman uçaktan indiğinde karşısında basın mensuplarını bulunca sinirlendi. Ünlü işadamı, Feryal Gülman’la ilgili sorulara “O haber verdiğine göre ona sorun, belasını arıyor”diyerek uzaklaştı.

“UÇAKTA ÇAĞIRMAM MÜMKÜN DEĞİL”

Kemal Gülman’ın hemen ardından havalimanı kapısından çıkan Feryal Gülman, boşanmak üzere olduğu eşinin iddiasına “Uçaktayken sizi çağırmam söz konusu değil” diye yanıt verdi. Gülman, tatsız tesadüf için de şöyle konuştu: “Tesadüfen aynı uçakta yan yana geldik. Herhalde Monako’daydı onlar da. Nice’ten birlikte uçtuk. Ben uçakta gördüm kendilerini. Tesadüfi bir durum.”

Feryal Gülman, bu knuyla ilgili yaşadıklarını anlattı:

“BERABER UÇTUK”

“Uçakta olduğundan haberim yoktu. Kendisini körükte gördüm. Ben 3A’da oturdum, Kemal Bey 3D’de oturdu. Sevgilisi Eda Hanım da arkasında oturdu. Ne yapacağımı şaşırdım. Hostese ‘Yanımda kocam, arkamda sevgilisi oturuyor, lütfen yerimi değiştirin’ dedim. ‘Koronadan dolayı değiştiremeyiz’ dedi. Feryal Gülman, kağıt üstünde halen evli olduklarından zina davası açabileceğini söyledi: “O benim hâlâ kocam. İstersem gazeteci, istersem de dedektif çağırma hakkım var. Biz hâlâ boşanmadık ama sevgilisi yanında. Zina davası açabilirim. Dava açacak mıyım, bilmiyorum. Avukatımla henüz konuşmadım. Ama gazetecileri ben çağırsaydım öyle çıkmazdım, en azından bir ruj sürerdim.”


En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.