FİNANSAL DANIŞMAN BAHADIR DİRİM KİMDİR?

FİNANSAL DANIŞMAN BAHADIR DİRİM KİMDİR?

ABONE OL
Kasım 16, 2022 10:23
FİNANSAL DANIŞMAN BAHADIR DİRİM KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

FİN-İST FİNANS İSTANBUL DANIŞMANLIK

 

Merhabalar ben Bahadır Dirim. Çalışma hayatıma pazarlama sektöründe 1995 senesinde başladım. 1997 senesinde ise uzmanlık alanım olan bankacılığa önce krediler servisinde daha sonra ise pazarlama satış kadrosuna geçerek adım attım ve sektörün önde gelen bankalarında satış pazarlama konusunda çalıştım. Bu süreç içerisinde “Eğiticinin Eğitimi” eğitimini alarak aynı zamanda eğitim dalında da tecrübelerim doğrultusunda bankacılık alanında bir sosyal sorumluluk projesi olan ve ülkemizin en birincil ihtiyaçlarından olan afetlerde arama ve kurtarma alanında farklı derneklerde ve en son ayrılmış olduğum bankamın arama kurtarma takımlarında görev aldım. Bankacılık kariyerim sonrası bankacılık alanında önemli ve ülkemiz firmalarınında kredilendirilmelerinde esas olacak olan eğitimi tamamlayarak Frankfurt Scholl Finance Management Europen Bank ile Kobi Kredileri Avrupa Bankaları Basel II Kobileri anlama ve analizi sertifikasyonu dalında firmalara danışmanlık vermekteyim.

Uluslararası finans alanında önemli bir tecrübeye sahip Hollanda firması, Sadella Mega World Universal Alliance firmasının Türkiye  temsilcilğinde bulundum. Bu süreç sonrasında uluslararası piyasalarda yine söz sahibi olan Taiwan firması Yamasain Ent. CO firmasının  distribütörlüğüne devam etmekteyim. Bu kapsamda 22 ülkede diğer partner arkadaşlarımızla birlikte firmaların uluslararası arenalarda ürünlerinin pazarlanması ve alımları ile birlikte firmaların yatırımları dahilinde gelişimleri için alım yapmak istedikleri fabrika, iş yeri veya mülklere de gayrimenkul danışmanlığım doğrultusunda almış olduğum sertifikasyonumla profesyonel destek vererek aracılık etmekteyim.

Tüm bunların yanı sıra koçluk alanında da profesör eğitim süreci ile de kendimi geliştirerek koçluğa yakın bir zamanda başlayarak alanımı geliştiriyor ve hizmet alanımı arkadaşlarımla birlikte arttırıyorum. Bu süreçler sonrasında iki bankacı arkadaşımla birlikte 2021 yılı itibariyle FİN-İST (Finans İstanbul Danışmanlığı) kurarak firmalara profesyonel anlamda finansal danışmanlık hizmetini de vermeye başladım.

Türkiye’de firmaların önemli bir ihtiyacı olarak bizler bireysel hareket ile değil hep birlikte grup olarak aşağıdaki iştigal konularında özel yetki anlaşmalı olarak faaliyet göstermekteyiz.

  • Finansal Danışmanlık, Finansal yönetim
  • Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlığı
  • Proje bazlı işlemlerin takip ve sonuçlanması
  • Leasing işlemleri Granke Leasing
  • Yurt içi ve dışı her tür özellikli ürün pazarlanması bulunması ve satış
  • Bağlantıları işlemleri (gıda, tekstil vb) özel yetki alımı mandate sözleşmesi ile yapmaktayız.

FİRMALAR İÇİN GENEL OLARAK ÖRNEK MODEL OLARAK NELER YAPABİLİRİZ ?

 

Mevcut olan çalışmalarımız ve tecrübelerimiz neticesinde İstanbul bölgesi başta olmak üzere Türkiye ve yurt dışı Almanya, Gürcistan, Kazakistan olmak üzere bir çok ürünün tedariği veya satışı konusunda bağlantılarımızı kullanarak fayda sağlayabileceğimiz gibi yine firmalarınızın yurt dışı işlemleri veya yurt içi işlemlerine de yine ayrıca danışman olarak da hizmet verebiliriz.

Bir örnek modelimiz:

Nijerya firması Sengabay CO Türkiye distrübitörlüğü anlaşması dahilinde karşılıklı iki ülke arasındaki mal alımları ile birlikte tesisleşme imkanları dahilinde distrübitör anlaşması ile temsilcilikleri yapılmaktadır. Türkiye’de yerleşik bulunan 4 temel firmamızda yönetsel finansal danışmanlık modelini birleştirerek etkin iletişim ve takip ile firmalara A’dan Z’ye tüm finans işlemleri yapılmaktadır.

 

Çalışma prensibim; doğru iletişim doğru kaynaklar ve doğru firmalar için güvenle sunulmasıdır. İmkansız diye bir şey yoktur. “Zor” zaman alır. Doğru hedefe doğru bilgi ve insan kaynağıyla ulaşılır.

İletişim Bilgileri:

Adres: Gültepe Mah. Türkmen sok No: 6-4 Kagıthane / İstanbul

Head Offıce: Vukela Cad. No:34 Bostancı-İstanbul

Mail: @bdirimfinist.com @badiforexmail.com

Tel: +90 0544 498 07 09

ecetin fin-ist.com +90 0532 264 16 32

bkirbas fin-ist.com +90 0530 555 68 62

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.