FIRTINADA AYVALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

ABONE OL
Mayıs 21, 2021 15:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Ayvalık‘ta sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına adeta hayatı felç etti. İlçe merkezi, Cunda Adası, Sarımsaklı ve Altınova Mahallelerinde ciddi maddi hasar yaşattı. Rüzgarın şiddeti 80 kilometreyi aşarken, ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanında kıyıya bağlı büyük gezi tekneleri ile birçok balıkçı teknesi parçalanarak battı, ilçedeki bazı binaların çatıları uçtu, birçok evin pencere camları kırıldı.

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada, fırtına nedeniyle yaralanma ve can kaybı olmadığı aktarılarak, “AFAD İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerimizce ilçede hasar tespit çalışması başlatılmıştır. Fırtınadan etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, olumsuz hava koşullarının devam ettiği saatlerde dikkatli davranmalarını istiyoruz.” ifadelerine yer verildi.

(Kaynak:haberler.com)

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.