GRUP DİREKTÖRÜ TUBA ÖZDEMİR BİLMEZ KİMDİR?

GRUP DİREKTÖRÜ TUBA ÖZDEMİR BİLMEZ KİMDİR?

ABONE OL
Ocak 20, 2023 11:23
GRUP DİREKTÖRÜ TUBA ÖZDEMİR BİLMEZ KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TUBA ÖZDEMİR BİLMEZ KİMDİR?

 

Tuba Özdemir Bilmez, 1989 yılında İstanbul’da doğdu. 2005 yılında hayata belki de çok erken adım atarak daha 16 yaşında iken evlenmiş 18 yaşında ilk annelik heyecanını yaşamıştır. Her ne kadar evli ve çocuğu olsa da kariyer, öğrenim ve eğitim hayatına hiç bir şeyin engel olmayacağını düşünerek eğitim hayatına evlendikten sonra devam ederek halkla ilişkiler bölümü mezuniyetinin yanı sıra çeşitli mesleki eğitimler ve dil geliştirme kurslarını da başarı ile tamamlamıştır. Bu sırada 2011 yılında 2.çocuğunun dünyaya gelmesi ile beraber ilk ticari girişiminde bulunup kızlarının isimlerinden esinlenerek “Verza” markasını kurmuştur. Patentli tamamen tasarımları ve üretimi kendine ait bir giyim markasını 3 ay içerisinde  Avrupa, Asya ve Ortadoğu ilkelerinde 60’a yakın satış noktası ile taçlandırarak çok hızlı bir başarı elde etmiştir. Günden güne büyüyen markası Türkiye’de de yüzlerce satış noktasına ulaşmış binlerce kişinin dolabında yer almıştır.

 

 

Markanın 5. yılında 3. çocuğunun dünyaya gelmesi ile birlikte ticari hayatın yoğunluğu ve çocuklarına daha fazla zaman ayırabilme düşüncesi ile üretime ara vermeyi düşünmüştür. Bu dönemlerde klasik ticaretten çok uzak, konfor alanından çıkmadan, çocukları gözünün önünde oynarken de ilgilenebileceği, sıfır sermaye ile yeni nesil bir ticaret yöntemi olduğunu keşfederek Network Marketing sektörüne giriş yapmıştır. Sosyal medyasında oluşturduğu güven Network Marketing sektöründe onu yalnız bırakmamış binlerce girişimci ile birlikte sektörde hızlı bir çıkış ve ciddi başarılar elde etmiştir. Günden güne büyüyen organizasyonu ile birlikte binlerce girişimci kadına ışık olmuş, kazanç elde etmeleri yönünde rehberlik ederek yol gösterici olmuştur. Şu an bir Network Marketing Markasının Merkez Lideri olarak on binlerce girişimci ile ciddi başarılar elde ederek sektörün öncüleri arasında girmiş bir Networker olarak yoluna devam etmektedir.

 

 

Doğrudan satış sektörünün hala pek çok insanın keşfedemediği sonsuz bir hazine olduğunu düşünerek, daha önce sektöre girip yanlış adımlar atarak başarı elde edemeyen veya önyargısı, bilgi eksikliği olan kişilere doğru yol göstericilik ve rehberlik ile bu sektörden sonsuz kazançlar elde edebileceği gerçeğini ücretsiz eğitimler ile anlatmaktadır. “MAHİTUBA” ekip çatısı altında bulunan binlerce girişimci sıfır sermaye ile ciddi kazançlar elde etmektedirler.

 

 

Network Marketing ile ilgili hedefi sektörü; daha çok kişinin keşfetmesini, doğru rehberlik ile hem maddi hem de kişisel gelişim anlamında pek çok kişinin içinde bulunan cevheri ortaya çıkarmasını ve bir çok kadının hayatına katkıda bulunmayı ilke edinmiştir. Sektöre girişinden itibaren sayısız ödül programında yer almış ve binlerce kadın girişimci ile gücünü birleştirip sayısız başarılara ve kariyer basamaklarına ulaşmıştır. Network Marketing ile kişilerin hayatını değiştirebileceklerini ve hayallerini kısa vadede gerçekleştirebilecek tek ticaret yönteminin doğrudan satış sektörü olduğunu vurgulamaktadır. Adalet ve hakkaniyet temel ilkesidir.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.