İBRAHİM ÇELKKOL-MİHRE ÇELİKKOL BOŞANACAKLARI MI?

İBRAHİM ÇELKKOL-MİHRE ÇELİKKOL BOŞANACAKLARI MI?

ABONE OL
Aralık 28, 2021 10:28
İBRAHİM ÇELKKOL-MİHRE ÇELİKKOL BOŞANACAKLARI MI?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncu İbrahim Çelikkol ve 4 yıllık eşi Mihre Çelikkol’un boşanacakları iddia edildi! İşte detaylar…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol’un bir çocuğunun annesi olan Mihre Çelikkol ile 4 yıllık evliliğini bitirme kararı aldığı iddia edildi. Boşanacakları konuşulan çiftten konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’da rol almaya başlayan İbrahim Çelikkol‘un 4 yıllık evliliğinde kriz çıktığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANACAKLAR

TV8 ekranında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre, İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol‘un 4 yıllık evliliği çatırdadı. Bir süredir oğulları Ali için bir araya gelen çiftin anlaşmalı olarak boşanma kararı aldığı öğrenildi. Aylardır evliliklerini kurtarmak için çabaladıkları da konuşulan çiftten boşanma haberleriyle ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

İbrahim Çelikkol (d. 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli), Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol’un Osman Sınav’la tanışması, hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav’ın çektiği Pars: Narkoterör filminde ‘başkomiser Şamil Baturay’ rolünün verilmesi ile oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012’de final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.