Jorge Jesus: 2-1’lik skorun adil olduğunu düşünüyorum

Jorge Jesus: 2-1’lik skorun adil olduğunu düşünüyorum

ABONE OL
Ocak 17, 2023 15:54
Jorge Jesus: 2-1’lik skorun adil olduğunu düşünüyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 19. haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe, 2-1’lik skorla kazandı.

Fenerbahçe’nin golleri Enner Valencia’dan gelirken, Gaziantep FK’nın tek golünü Stelios Kitsiou kaydetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2-1’lik Gaziantep FK galibiyetini değerlendirdi.

“2-1’lik skorun adil olduğunu düşünüyorum”

Önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Jesus, “Bizim için önemli bir galibiyet. Zor olacağını biliyorduk. Harika oyuncuları var. Lazar Markovic’i 19 yaşında Benfica’ya transfer ettim. Sonra 40 milyon euroya Liverpool’a gitti. Maxim gibi uluslar arası oyuncuları var. 2-1’lik skorun adil olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

“Başkanımızdan, Samet Akaydın’ı transfer etmesini istedim”

Samet Akaydın’ı Adana Demirspor ile oynadıkları maçın ardından istediğini belirten Jorge Jesus, “Başkanımızdan, Samet Akaydın’ı transfer etmesini istedim. Samet Akaydın bugün gösterdiği performansla onu neden istediğimi herkese gösterdi. Adana Demirspor maçının ardından onu istemiştim, başkanımız da transfer etti. Galibiyette önemli bi rol oynadı. Defansif anlamda üst seviye bir oyuncu.” sözlerini sarf etti.

“Altay Bayındır kurtarışlarla kazanmamıza yardım etti”

Jorge Jesus, “Altay Bayındır kurtarışlarla kazanmamıza yardım etti. Diego Rossi çok iyiydi. Enner Valencia iki gol attı, bir tane değerlendiremedi. Çok iyi bir iş çıkardı.” dedi.

“Önemli olan iyi oyuncuları elde tutmak”

Transferle ilgili konuşan Jesus, “Önemli olan iyi oyuncuları elde tutmak. Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız oyuncular transfer pazarında olursa, alırız. Sadece transfer yapmak için bir hamle yapmayacağız.” ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.