Meral Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine karşılık

Meral Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine karşılık

ABONE OL
Kasım 17, 2022 14:12
Meral Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine karşılık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’daki G20 Liderler Zirvesi’nin dönüşünde gündemi değerlendirdi.

Erdoğan değerlendirmesinde İstanbul’daki kanlı saldırı üzerinden seçimler için siyasi kazanç elde etmeye yönelik hareket eden muhalefeti eleştirmişti.

CHP’nin HDP ile ilişkisine alışık olduklarını belirten Cumhurbaşkanı, “Altılı masanın hepsini söylememe gerek yok, ama İyi Parti’nin bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü.” ifadelerini kullanmıştı.

İyi Parti’yi 6’lı masadaki konumunu yeniden gözden geçirmeye davet eden Cumhurbaşkanı’na İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener yanıt verdi.

“Kumar masasında olmayız”

Akşener, Erdoğan’ın cevabında ‘kumar masası’ benzetmesini kullandı.

İyi Parti Lideri, “Biz sayın Erdoğan’ın millilik ve yerlilik üzerinden yaptığı tanıma ihtiyaç duyan bir parti değiliz. Biz 2017’de yapılan ve bugünki bu ucube sistemi getiren o referandumda çok net çok açık tavır koyan insanların kurduğu bir partiyiz.

Çizgisinde hiç kırıklık olmayan, aynı kararlılıkla savunan bir partiyiz. Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da olmayız” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.