METEOROLOJİ AÇIKLADI: KAR VE YAĞMUR YERİNİ BAHARA BIRAKACAK!

METEOROLOJİ AÇIKLADI: KAR VE YAĞMUR YERİNİ BAHARA BIRAKACAK!

ABONE OL
Mart 24, 2022 07:44
METEOROLOJİ AÇIKLADI: KAR VE YAĞMUR YERİNİ BAHARA BIRAKACAK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı hava durumu tahminine göre 27 Mart 2022 pazar gününden itibaren sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Buna göre; perşembe, cuma ve cumartesi yurt genelinde sıcaklıklar düşük seyredecek. Bu üç günde bazı illerde kar bazı illerde de sağanak yağmur görülecek.

Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artacağı, pazar gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor.

PAZAR GÜNÜ SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİ DÜZEYİNDE 
Pazar gününden itibaren ülkenin batı kesiminde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normalleri düzeyine gelecek. Yurdun doğu kesiminde ise kar yağışı ve sağanak yağmur etkili olacak. İstanbul’da ise en yüksek sıcaklık 13 derece olacağı tahmin ediliyor.

 

 

PAZARTESİ KAR VE YAĞMUR YERİNİ GÜNEŞE BBIRAKACAK
Pazartesi günü yurdun doğu kesiminde önceki gün etkisini gösterecek olan kar ve yağmur yerini güneşe bırakacak. Tüm yurtta sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken İstanbul’da en yüksek sıcaklık 15 dereceye kadar çıkacak.

 

Kaynak: Haberler.com

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.