MÜGE ANLI HANGİ ÜNLÜ ŞARKICIYLA GÖRÜNTÜLENDİ?

MÜGE ANLI HANGİ ÜNLÜ ŞARKICIYLA GÖRÜNTÜLENDİ?

ABONE OL
Nisan 14, 2022 09:35
MÜGE ANLI HANGİ ÜNLÜ ŞARKICIYLA GÖRÜNTÜLENDİ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Televizyonun sevilen sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz akşam Sinan Akçıl ile görüntülendi. Akçıl daha önce Müge Anlı’nın hayranı olduğunu söylemişti…

Yıllardır program yaptığı ATV ekranlarında bulduğu kayıp ve çözdüğü cinayetlerle adını geniş bir kitleye duyuran Müge Anlı, bu sefer iş dışındaki bir konuyla gündem oldu. Anlı, önceki akşam genç şarkıcı Sinan Akçıl ile buluştu.

KAMERALARA YAKALANDILAR

Müge Anlı ve daha önce kendisinden ilham alarak Durum Çok Acil isimli şarkıyı yazan Sinan Akçıl, Sarıyer’deki bir mekanda baş başa yemek yedi. İkilinin o anları da mekanda bulunan diğer vatandaşlar tarafından kayda alındı. Gossippasta isimli Instagram sayfasında yer alan görüntünün ardından iki yakın arkadaş olan ünlü isimlerin neden buluştuğu merak konusu oldu.

“MÜGE ANLI HAYRANIYIM”

Durum Çok Acil şarkısını yazdıktan sonra Müge Anlı’nın canlı yayınına katılan Sinan Akçıl, “İtiraf ediyorum. Gerçek bir Müge Anlı hayranıyım. Her gün izliyorum, Allah Türkiye’yi Müge Anlı’sız bırakmasın” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.