NATO GENEL SEKRETERİ STOLTENBERG: TÜRKİYE’Yİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM

NATO GENEL SEKRETERİ STOLTENBERG: TÜRKİYE’Yİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM

ABONE OL
Mart 11, 2022 09:34
NATO GENEL SEKRETERİ STOLTENBERG: TÜRKİYE’Yİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NATO  Genel Sekreteri Stoltenberg, Antalya’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Stoltenberg, Türkiye’ye ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Son dakika… NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, “Türkiye’yi Ukrayna’da barışçıl bir çözüme gidebilecek diplomatik ve siyasi süreçleri kolaylaştırma çabaları nedeniyle takdirle karşılıyorum” dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Antalya Diplomasi Forumu için geldiği Antalya’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştü.

TÜRKİYE’NİN ÇABALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUM

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde Türkiye’nin diplomatik çabalarına ilişkin konuşan Stoltenberg, “Türkiye’yi Ukrayna’da barışçıl bir çözüme gidebilecek diplomatik ve siyasi süreçleri kolaylaştırma çabaları nedeniyle takdirle karşılıyorum” dedi.
Antalya Diplomasi Forumu’na katılmak üzere dün gece saatlerinde kente gelen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, sabah saatlerinde forumun düzenleneceği NEST Kongre Merkezi’ne geldi.

Stoltenberg, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılandı. Yürüyerek merkeze giren Stotenberg’e, Bakan Çavuşoğlu salonları tanıttı ve bilgilendirmeler yaptı.

Stoltenberg, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu daha sonra ikili görüşmeye geçti. Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile de bir görüşme yapacak.

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.