ÖDEME PLARTFORMU VENMO’DAN FİLİSTİN KARARI

ABONE OL
Mayıs 20, 2021 17:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’nin ödeme devi PAyPal aldığı kararla tepki çekti. Bünyesinde yer alan ödeme plartformu Venmo, Filistinlere yapılan yardımları geri çevirdi.

ABD ödeme devi PayPal bünyesinde yer alan mobil ödeme platformu Venmo, oldukça tepki çeken bir karara imza attı ve Filistinlilere yapılan yardımları askıya aldığını duyurdu.

Venmo’dan yapılan açıklamada, Filistin’e yardımların dondurulma gerekçesi olarak “güvenlik endişeleri” gösterildi ve yalnızca yasaların uygulandığı belirtildi.

ABD merkezli uygulamanın içinde Filistin, yardım ve fon ifadeleri geçen ödemeleri geri çevirdiği belirtiliyor.

DETAYLI BİLGİLER İSTİYOR

Hafta başından bu yana kullanıcılar, para göndermek için Venmo’nun kendilerine “ödeme amacı, ödemenin yapılacağı kişi/kurum ve bulunduğu yer, ödemenin nasıl kullanılacağı” gibi detaylı bilgiler istediğini söylüyor. Ancak daha önce Venmo’nun bu bilgileri istemediği belirtiliyor.

Venmo, gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapmak zorunda kaldı ve ödemeleri tamamen durdurmadıklarını, 48 saatlik bir inceleme nedeniyle gecikmelerin olduğunu söyledi.

venmo

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.