Pelin Karahan: Kesimdeki beşerler beni üzdü

Pelin Karahan: Kesimdeki beşerler beni üzdü

ABONE OL
Aralık 21, 2022 04:54
Pelin Karahan: Kesimdeki beşerler beni üzdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2 çocuk annesi Pelin Karahan, “Aslı Şafak’la İşin Aslı’ programına konuk oldu. 2014 yılında Bedri Güntay ile dünyaevine giren oyuncu, “Sektöre neden kırıldınız” sorusu üzerine üzüntüsünü dile getirdi.

“Rahatsız oldum”

Karahan, “Genel olarak sektöre ve sektördeki arkadaşlarıma kırıldım diyebilirim. Evlenip, çocuk yapıp bir hayata geçtikten sonra ‘Sen artık bir şey yapmazsın’, ‘Oyunculuk yapmana gerek yok’, ‘Artık anne oldu, çalışmaz’, ‘Eşinin durumu da iyi, ihtiyacı yok zaten’ gibi bir tavır gördüm!.. Ondan çok rahatsız oldum. Ben oyuncuyum. Evet çocuk doğurdum, emzirmek vs. için bir ara verdim, sonra devam edeceğim. Bu nasıl bir algıdır; eşinin durumu iyi, ihtiyacı da yok” dedi.

“Bunu zaten erkek oyuncu yapmaz”

İki çocuk annesi oyuncu, “Ben çalışan bir kadınım, neye ihtiyacım yok? Kadınlar yapıyor, hemcinslerim yapıyor bunu! Seni böyle elemiş gibi görüyorlar. Bunu zaten erkek oyuncu yapmaz sana. O dönemden sonra zaten ‘Kıbrıs’ dizisine gittim. En zorunu seçtim, başka bir ülkede dizi çektim, herkes de gördü” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.