PERAKENDE DEVİ MAĞAZALARINI KAPATIYOR

ABONE OL
Mayıs 6, 2021 03:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Ajansından Gökhan Kurtaran’ın haberine göre İngiltere’nin dünyaca ünlü 242 yıllık giyim ve ev tekstili perakende zinciri Debenhams, 15 Mayıs’ta tüm mağazalarının kapatılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, 53 mağazanın 8 Mayıs’ta, 49 mağazanın da 15 Mayıs tarihinde bir daha açılmamak üzere kepenk indireceği bildirildi.

2020 yılının aralık ayında iflasını açıklayan Debenhams’in son mağazalarını da kapatmasıyla birlikte toplam 12 bin kişi işini kaybetmiş olacak. 1950’lerde İngiltere’nin en büyük ve en görkemli perakende mağazalarına sahip olan zincir, zaman içerisinde günün şartlarına ve tüketicilerin beklentilerine uyum sağlamakta zorlandı. İngiltere’nin önde gelen bir diğer giyim ve ev tekstili zinciri House of Fraser’ın ve Sports Direct’in sahibi olan Mike Ashley, 2020 yılının nisan ayında Debenhams’ı satın almak için 125 milyon sterlin teklif etmiş, teklif düşük bulunarak Debenhams yönetimince reddedilmişti.

(Kaynak:haberler.com)

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.