RÜZGAR ERKOÇLAR’IN KARDEŞİ DE CİNSİYET DEĞİŞTİRMİŞ!

RÜZGAR ERKOÇLAR’IN KARDEŞİ DE CİNSİYET DEĞİŞTİRMİŞ!

ABONE OL
Aralık 21, 2021 11:02
RÜZGAR ERKOÇLAR’IN KARDEŞİ DE CİNSİYET DEĞİŞTİRMİŞ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rüzgar Erkoçlar’ın kardeşi de cinsiyet değiştirmiş!

Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği ‘Foto Fato’ karakteriyle tanınan Nil Erkoçlar, sonrasında cinsiyet değiştirip Rüzgar Erkoçlar adını almıştı. Rüzgar Erkoçlar’ın kardeşi Gül Erkoçlar’ın da cinsiyet değiştirdiği öğrenildi.

”Emret Komutanım” dizisinde Foto Fato karakterine hayat veren Nil Erkoçlar, geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatından sonra adını Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti. Rüzgar Erkoçlar‘ın kardeşi Gül Erkoçlar’ın da abisinin izinden giderek cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı.

BİR SÜRE İŞ BULAMAMIŞTI

Oynadığı Emret Komutanım dizisiyle üne kavuşan Rüzgar Erkoçlar’ın cinsiyet değiştirme ameliyatı olması magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Magazin dünyasını sallayan bu olaydan sonra Erkoçlar bir süre iş bulamadığını söylemişti.

GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKTI

Erkoçlar’ın Tuğba Beyazoğlu ile olan düğün fotoğraflarında ise herkes o ayrıntıya odaklandı. Fotoğrafta Gül Erkoçlar’ın olmadığı fark edildi. Gerçek ise çok sonradan öğrenildi.

ARTIK ADI GÖRKEM BATU

Nur, Nil ve Gül kardeşlerden Gül Erkoçlar’ın da cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğu ortaya çıktı. Gül Erkoçlar ise ameliyattan sonra Görkem Batu adını almıştı. Görkem Batu Erkoçlar‘ın özel bir firmada grafik tasarımcı olarak çalıştığı öğrenildi.

ONUR RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

Onur Rüzgar Erkoçlar (d. 26 Mar 1986, İstanbul), Türk oyuncu ve fotomodeldir. Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmiştir. Ardından birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin’in başrolü oynadığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır’ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide oynamıştır. Oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanınmaktadır. 20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse’nin Erkoçlar hakkında Twitter’da yayınladığı mesajda, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu iddia edildi. Oyuncu ve kardeşi tarafından yalanlanan iddia daha sonra doğrulandı ve oyuncunun yeni adının Rüzgar olduğu aktarıldı. Erkoçlar, Ayşe Arman’a verdiği, 24 Şubat 2013’te yayımlanan röportajında iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü ve üç hafta önce de cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.