SAYMAKLABİTMEZ.COM’UN YÖNETİM KURULU BAŞKANI KADİR TOPTAŞ KİMDİR?

SAYMAKLABİTMEZ.COM’UN YÖNETİM KURULU BAŞKANI KADİR TOPTAŞ KİMDİR?

ABONE OL
Mayıs 25, 2022 09:30
SAYMAKLABİTMEZ.COM’UN YÖNETİM KURULU BAŞKANI KADİR TOPTAŞ KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SAYMAKLABİTMEZ.COM ONLINE ALIŞVERİŞ’İN KALBİ…

 

Merhaba, ismim Kadir TOPTAŞ. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Sultan Ahmet Endüstri ve Meslek Lisesi mezunuyum. Öğrencilik hayatımda başarılı bir öğrenci olduğumu söyleyebilirim. En azından lise dönemime kadar. İlkokuldan liseyi bitirdiğim döneme kadar okuduğum okullarımı birinciliklerle bitirdim ancak lisede o dönem, kolunda altın bileziği olsun mantığıyla kayıt edildiğim meslek lisesinden üniversite’ye giden yolda, o dönem milyonlarca kişi gibi katsayı mağduru olarak okumaktan uzunca bir süre uzak kaldım. İlerleyen yıllarda Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdim.

 

 

2001 yılında lise stajı yaptığım dönemde yerli tramvay yapımında Ulaşım A.Ş. de görev aldım. Ayrıca o dönem Türkiye’nin ilk güneş enerjisiyle çalışan uzaktan kumandalı model aracını lise bitirme ödevi olarak 10 aylık sürede tamamlamış ve TÜBİTAK’ta okulum adına sergilenmesine ve ödül almasına vesile olmuştum. Hiçbir dış destek almadan, muadilinin ve internetin olmadığı, üretim malzemelerinin bulunmadığı bir dönem için gerçekten değerli bir çalışmaydı. Daha sonra özel bir hastanede 1 yıl medikal cihaz teknisyenliği ve dönemin ünlü bir teknoloji firmasına dış teknik destek sağlama operasyonlarını yönettim.

 

 

2004 -2006 yılları arasında o dönem ismi Beko Elektronik A.Ş olan televizyon fabrikası’ nın Ar-Ge Bölümünde, Bilgisayar Operatörlüğü görevini yerine getirdim. Devasa bir teknoloji şirketinde çalışmanın ve her zaman teknoloji ile iş içe olmanın verdiği tecrübeyle, teknoloji ve otomasyona dayanan iş planları oluşturma yeteneğimi projeler hazırlayarak pekiştirdim.

 

 

E-ticaret sitesi kurma fikirlerim tam da bu dönemde alevlendi. Konuyu yazılım mühendisliği yapan çevremde ki dostlarımla paylaştıktan sonrasında çeşitli ajanslar, lojistik firmaları, web sitesi yazılımı yapan firmalar, avukatlık ofisleri ve mali müşavirlerle yoğun görüşmeler gerçekleştirdim. Ne yazık ki o yıllarda internet kullanımı ve teknolojik alt yapılar bu denli hazır olmadığı için bu hayalimi rafa kaldırmak zorunda kaldım.

 

 

Sporun içinden gelen bir ailede yetiştiğim için kendimi bildim bileli spor kulüplerinin tozunu yutmuşumdur. Babam Mehmet Ali TOPTAŞ, Kickboks Federasyonu’nun kurucu antrenörlerindendir. Her zaman sporun mücadeleci ruhunu ve disiplinini bize aşıladı. Ayrıca 7 yıl kadar alt yapıda futbol oynadım. Birçok talihsiz gencimiz gibi bende talihsiz sakatlıklar sonrası çok sevdiğim futbolu bırakmak zorunda kaldım.

 

 

Ayrıca, bugün halen ilk kurulduğu yerinde hizmet vermeye devam eden 31 yıllık spor kulübümüzde Kickboks ve Fitness branşlarında antrenörlük yapmaktayım. Bu branşlarda 25 yıllık tecrübem, sayısız şampiyon sporcu ve antrenör yetiştirme ve binlerce insana eğitmenlik yapabilme şansına eriştim. Aynı zamanda Tüm Salon Sporları Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliğim devam etmekte.

 

 

Ve 2020’nin sonu ve 2021’in henüz başlarında, gelişen sistemler ve internetin artık hayatımızın değişmez bir parçası olduğu, teknoloji çağımızın getirdiği nimetleri kullanarak E-ticaret hayalimi hayata geçirmeyi düşündüğüm bir dönemde, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ile hızlı bir şekilde ekosisteme dahil olmak adına, 2021 yılının başında, Saymaklabitmez E-Ticaret Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketini ve akabinde Saymaklabitmez.com’u kurdum. Saymaklabitmez.com, henüz ilk yılında güzel bir ivme yakalayarak kısa sürede sektörde adını duyurmakla kalmadı, sağlamda bir yer edindi.

 

 

Öncelikle, Saymaklabitmez.com’u tercih eden her üyemize kusursuz ve güven dolu bir e-ticaret deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Onların güvenlerini kazanmak her şeyden önemli. Biz markamızı seven ve sitemizi kullanan müşterilerimizle bir bağ kurma çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Onlardan aldığımız feedback’leri değerlendiriyor, maksimum şekilde taleplerine karşılık vermeye özen gösteriyoruz.

Gerek sosyal medya hesaplarımız, gerekse canlı mesaj sistemlerimiz ve çağrı servislerimiz ile kullanıcılarımıza kulak veriyoruz. Onların koşulsuz memnuniyeti bizim için her şeyden önemli.

 

 

Ayrıca E-ihracat noktasında ülkemizin başlattığı atılımlara destek vermeyi, yurt içinde edindiğimiz deneyimler ve kurduğumuz iş ortaklıklarıyla, yeni devreye alacağımız online sistemlerimizle e-ihracat sektöründe önemli bir oyuncu olmayı hedefliyoruz. Bu noktada çok değerli kurumlar ve şirketlerle temas halindeyiz. Yöresel Türk ürünlerinin de tüm dünyaya tanıtımı ve ihracını yapabilme gayreti içerisindeyiz. Global ölçekte ve en önemlisi, 1 yıl gibi kısa bir sürede ülkemizin ihracat hareketine destek veren bir şirket ortaya çıkarmış olabilmek, kesinlikle bir rüyanın gerçekleşmesi. Bu günlere gelmemizde emek veren tüm kişi ve iş ortaklığı kurduğumuz değerli şirketlere teşekkürü borç bilirim.

Nice başarı dolu günlerde buluşmak dileğiyle…

 

Saymaklabitmez.com

Yönetim Kurulu Başkanı

Kadir TOPTAŞ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.