SEREN SERENGİL ZOR GÜNLERİNİ BÖYLE ANLATTI!

SEREN SERENGİL ZOR GÜNLERİNİ BÖYLE ANLATTI!

ABONE OL
Aralık 28, 2021 08:02
SEREN SERENGİL ZOR GÜNLERİNİ BÖYLE ANLATTI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seren Serengil, geçirdiği ameliyat sonrası ekranlara döndü: Altıma ediyordum, nefes alamıyordum

 

Mide küçültme ameliyatının ardından organları iflas etme noktasına gelen ve “4-5 ay sonra kemiklerim kırılabilir, ameliyat olmam gerekiyor” diyen Seren Serengil, operasyonun ardından uzun süre sonra Söylemezsem Olmaz programına katıldı. Sağlık durumunun düzeldiğini ve artık yemek yiyebildiğini söyleyen Serengil, “Altıma ediyordum ben. Baygınlık geçiriyordum, fenalaşıyordum. En son nefes alamıyordum. Ameliyat olmasaydım belki bugün aranızda olamayacaktım.” dedi.

Kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olmasının ardından sağlığı bozulan ve dumping sendromuna yakalanan Seren Serengil, 43 kiloya kadar düşmüş ve organları iflas etme noktasına gelmişti. “Hırsım en sonunda beni geldiğim noktaya getirdi. 4-5 ay sonra kemiklerim kırılabilir, ameliyat olmam gerekiyor” diyen Serengil’in operasyonu başarılı geçti.

“BENİM DE HATAM VAR BURADA”

Günler sonra Söylemezsem Olmaz programına tekrar katılan Seren Serengil, “Çocuğumu kaybetmişken 76 kiloydum. İkinci ameliyata 67 kilo ile girdim. Benim de hatam var burada. Benim tanıdıklarımın hiç birisi obez değildi, bu ameliyatı yaptırdıklarında. Son derece erteleyen umursamayan bir yapım vardı benim” dedi.

“ARTIK YEMEK YİYEBİLİYORUM”

Sağlık durumunun iyileşmeye başladığını ve artık yemek yiyebildiğini ifade eden Serengil, “Sizlerde benim ailemsiniz herkes her şeyi biliyor. Altıma ediyordum ben. Baygınlık geçiriyordum, fenalaşıyordum. En son nefes alamıyordum. Ameliyat olmasaydım belki bugün aranızda olamayacaktım. Yemek yiyorum şimdi. ‘Aaa, fenalaşmadım. Saniyesinde tuvalete gitme gereği duymadım’ diyorum. Kesinlikle yanlış ameliyatı yapan doktorla hukuki süreç devam ediyor.” açıklamalarını yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.