Sivasspor, Uğur Çiftçi için Galatasaray’dan 1.5 milyon euro istedi

Sivasspor, Uğur Çiftçi için Galatasaray’dan 1.5 milyon euro istedi

ABONE OL
Ocak 11, 2023 21:18
Sivasspor, Uğur Çiftçi için Galatasaray’dan 1.5 milyon euro istedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-0 yenen Galatasaray, derbi galibiyeti sonrası transfer çalışmalarıyla kadrosunu güçlendirerek şampiyonluğu göğüslemek istiyor.

Uğur Çiftçi için düpmeye basıldı

Arayışlarını sürdüren sarı kırmızılı kulüp, transfer edilecek bölgeleri belirlerken sürpriz bir hamle yaptı. Galatasaray, Uğur Çiftçi’yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Derbi zaferinin ardından bir gün izin yapan Galatasaray, Florya’da toplandı ve Hatayspor maçı hazırlıkları başladı.

Van Aanholt, Seferovic ve Mata ile yollarını devre arasında ayırmayı planlayan Galatasaray’da ara transferde öncelik iki bölgeye verildi.

Sakatların artması, sol bekte yeni transferlere yöneltti

Galatasaray’da Kazımcan Karataş’ın İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık sonrasında uzun süre sahalardan uzak kalacak olmasının yanı sıra Emre Taşdemir’in de sakatlığının nüksetmesi savunmanın solunda sıkıntı yarattı.

Okan Buruk’un performansından memnun olmadığı ancak alternatifi olmadığı için sol bekte oynatmak zorunda kaldığı Patrick van Aanholt iyice gözden düştü.

Kazımcan ile Emre’nin yokluğunda mecburen 1. tercih olan 32 yaşındaki oyuncunun devre arasında teklif gelmesi halinde, gönderilmesi düşünülüyor.

Sol bek mevkiisinde Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir’in sakatlığı Hollandalı oyuncuya gün doğmasını sağlasa da Galatasaray bu pozisyon için arayışlarına devam ediyor.

Sivas’tan Uğur Çiftçi, Antalyaspor’dan Güray Vural alternatifi

Fransız sağ bek Leo Dubois’in son çare olduğu sol beke yerli alternatif arayan sarı-kırmızılı kulüp, Sivasspor’dan Uğur Çiftçi ve Antalyaspor’dan Güray Vural için girişimlere başladı.

İki oyuncunun kulübüyle de masaya oturulacak ve sol bek sorunu çözülecek. akviye düşünülen ikinci mevki ise stoper. Nelsson-Abdülkerim ikilisine yedek bakan Galatasaray cephesi, +3 kuralını dikkate alarak önceliğini yerli savunmacılara verdi.

Sivasspor, Uğur için 1.5 milyon euro istiyor

Sivasspor’un, Uğur Çiftçi için Galatasaray’dan 1.5 M € talep etiği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.