TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NDAN ALTILI MASA AÇIKLAMASI

TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NDAN ALTILI MASA AÇIKLAMASI

ABONE OL
Şubat 1, 2023 15:17
TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NDAN ALTILI MASA AÇIKLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayının en kısa sürede açıklanacağını söyleyip dikkatleri üzerine çekecek mesajlar verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olması halinde kesin olarak kazanacağını söyledi.

Seçim tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanmasıyla birlikte gözler 6’lı masadan çıkacak olan cumhurbaşkanı adayına çevrildi. Kamuoyunda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ismi öne çıkarken, 6’lı masanın ortaklarından Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan dikkat çeken bir çıkış geldi.
 

 

 

Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Binde 1 ihtimal her zaman bırakırsınız bir kenara yüzde 99. Altılı masanın gösterdiği aday kazanır. (O isim mesela Kemal Kılıçdaroğlu olursa) Elbette kim olursa olsun mühim olanın bu kanaatin pekişmesidir. Herkeste ‘Evet falanca şahıs aday olduğu takdirde bunun kazanma şansı diğerlerine nazaran daha yüksektir’ kanaate hakim olacak. Biz öyle bir tarih kesin olarak belirlemedik. Ama büyük ihtimalle 13 Şubat’ta belli olabilir. Ama bu demek değildir ki 13 Şubat’ta olmazsa bilmem 13 Mart’ta olur. Yok. Bu işin zamanı geldi. En kısa zamanda açıklama yapılacak. Onun için kimsenin tereddüdü olmasın.

 

Sayın Kılıçdaroğlu aslında Cumhuriyet Halk Partisi’nin politikalarında da bir devrim yaptı. Onu da görelim. Yani bazı ciddi değişiklikler yaptı. Söylemlerinde değişiklikler oldu. Bizim Kudüs’le ilgili yapılan toplantılarımıza geldi, katıldı. Erbakan Hocamızı anma toplantılarına geldi, katıldı. Ve yaptığı konuşmaların hepsi de bizim tabanımızda da Türkiye’de de genelde makul karşılandı. Yani bunun da bilinmesinde fayda var.”

 

kaynak: haberler.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.