TOLGA KAREL’İN MİLYONLUK TIRI KÜLE DÖNDÜ!

TOLGA KAREL’İN MİLYONLUK TIRI KÜLE DÖNDÜ!

ABONE OL
Aralık 21, 2021 11:37
TOLGA KAREL’İN MİLYONLUK TIRI KÜLE DÖNDÜ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Görüntüleri bir yıl sonra paylaştı! Tolga Karel’in “İlk göz ağrım” dediği milyonluk tırı saniyeler içinde küle döndü!

 

Oyunculuğu bırakarak yurt dışına yerleşen ve kendi lojistik firmasını kuran Tolga Karel, karıştığı kazada 4 kişinin ölümüne neden olduğu için 110 yıl hapsi istenen tır şoförü hakkında konuşurken yaşadığı korkunç bir olayı paylaştı. Geçtiğimiz sene ilk satın aldığı tırın gözünün önünde küle döndüğü anları paylaşan oyuncu, “Trafik içinde olsaydım belki ben de o çocukla aynı kaderi paylaşacaktım” dedi.

25 Nisan 2019’da Colorado’da yaşanan bir kazada freni boşalan tır, araçlara çarparak durabildi. Tırda başlayan yangının 28 araca sıçramasıyla 4 kişi hayatını kaybetti. Tır şoförünün ise 110 yıl hapis cezası istendi. Sosyal medyada konuşulan bu olayla ilgili açıklamalar yapan Tolga Karel, geçen sene yaşadığı bir olayı da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

4 kişinin öldüğü kazadaki tır şoförü hakkında paylaşım yapan Karel, “Evet o kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Çocuk korktu, panik yaptı ve muhtemelen kendini rampaya atamadı. Evet çok üzücü ama bu çocuk katil değil. O sadece işini yapıyordu” dedi.

Uzun süredir yurt dışında yaşayan ve kendi lojistik firmasını kuran Tolga Karel, “Bakın ilk defa paylaşıyorum” diyerek 2020 yılında ilk satın aldığı tırın otobanda seyir halindeyken küle döndüğü anları paylaştı. Saniyeler içinde araçtan çıkarak kurtulan Karel’in milyonluk tırı ise küle döndü. Instagram hesabında otobanda küle dönen tırına ait görüntüleri paylaşan Karel, “Sevmiyorum böyle görüntüleri ama bu benim ilk tırımdı. Geçen sene temmuz ayı 2020. Arizona’da frenlerim patladı. Allah korudu sağ tarafa kendimi zor attım. Saniyeler içinde tırım, ilk göz ağrım gözlerimin önünde kül oldu. Bütün eşyalarım yandı, pasaportum her şeyim Arizona’da çölün ortasında bir başıma kaldım. Eğer yoğun bir trafik içinde olsaydım ben de belki o çocukla aynı kaderi paylaşacaktım” ifadelerini kullandı.

Görüntüleri paylaştıktan sonra takipçilerinden onlarca mesaj alan Tolga Karel, yeni bir paylaşım daha yaparak “Sevgili dostlar tüm dualarınız için sonsuz şükranlarımı iletiyorum hepinize. Fakat bu olay geçen sene yaşandı. Yıl 2020. Yayınlamamın sebebi ne yollardan geçtik ne ölümlerden döndük bilin istedim” dedi.

TOLGA KAREL KİMDİR?

Tolga Karel (doğum adı Tolga Önce,) (d. 12 Ekim 1978, İstanbul), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. Şarkı sözü yazarı ve besteci.

Karanlıktan gelen” ismini taşıyan film ile “Yaprak Dökümü” ve “Kanıt” gibi televizyon dizilerindeki başarılı performansıyla, sinema ve tiyatroculuk alanında yazdığı köşe yazıları ve Bulgaristan’da düzenlenen “Best Model” yarışmasından elde ettiği derece ile bilinir. Tolga Karel, üniversite eğitimine İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü‘nde başladı. Bu bölüme iki sene devam ettikten sonra okulu bırakarak konservatuvarda okumaya karar verdi. Paris Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Tolga Karel, Sinematografi ve Drama alanlarında eğitim gördü. Ayrıca yine Paris’te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek ihtisas yaptı. 2014’te Star TV’de yayınlanan Survivor’da ünlüler takımında 102 gün kaldıktan sonra 9 Haziran 2014 günü elenmiştir. Oyunculuğu bırakıp 2016 yılından beri ABD’de tır şoförlüğü yapmaktadır.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.