Uğur Aktuğ Kimdir ? Nereli ? Kaç Yaşında

Uğur Aktuğ Kimdir ? Nereli ? Kaç Yaşında

ABONE OL
Mayıs 19, 2022 08:49
Uğur Aktuğ Kimdir ? Nereli ? Kaç Yaşında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uğur Aktuğ 13 Haziran 2002 yılında İstanbul Fatih, de doğdu. Lise eğitiminde sağlık çıkışlı olan Uğur Aktuğ (Beykent Üniversitesi) 2021 Sağlık Eğitimine devam etmekte. 2016 yılında Scorp’da 1 yıl içinde yükselerek nerdeyse 1 milyon takipçiye ulaştı.

2019 yılında resmî olarak influencerlik yapmaya başladı .13 Ekim 2021 tarihinde ise YouTube hesabı üzerinden ilk çıkaracağı Rap parçasının haberini duyurdu. Uğur Aktuğ şunları da ekledi; ‘’Kesinlikle şarkıcı değilim ya da müzisyen kendi çapımda sadece içerikler üretiyorum ürettiğim şeyleri sevdiklerimle paylaşmak beni mutlu ediyor.

İnstagram ve diğer platformdaki Takipçilerim ve sevdiklerim yanımda olduğu sürece kimse durduramaz beni’’ Yeni işler için hazırda bekleyen Uğur Aktuğ yolun henüz başındayken iyi işlere imzasını bırakmaya devam ediyor. 13 Haziran da doğum gününde ilk parçasını çıkaracağını, ve MİTHRAS ( Yusuf Koç) İle Beraber okuyacaklarını açıkladı.

Eğitim:
Anasınıfı: Muhiddin Akdik ilköğretim okulu
İlk Okul : Muhiddin Akdik ilköğretim okulu
Orta Okul: Pınarkule orta okulu
Lise : Özel yönelim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
Üniversite: Beykent üniversitesi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.