XİAOMİ ELEKTİRİKLİ OTOMOBİLİNİN FİYATINI ARALIĞINI BELİRLEDİ

ABONE OL
Nisan 7, 2021 16:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Xiaomi kurucusu Lei Jun, Xiami’nin yeni aracı hakkında açıklamalarda bulundu.Şirketin yıl dönümü etkinlikleri sırasında açıklamalarda bulunan Lei Jun, yeni elektirikli otomobilin  15 bin ile 45 bin arasında  olacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde elektrikli otomobil pazarında ben de varım diyen Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, yeni aracı hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Diğer şirketlerden farklı olarak, elektrikli araç projesi hakkında hiçbir bilgiyi saklama ihtiyacı duymayan Çinli şirket, otomobilin hangi fiyat aralığında olacağını da resmi ağızdan açıkladı.

Xiaomi’nin 11. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde sahne alan şirketin kurucusu Lei Jun, satışa çıkaracakları aracın türüne ve fiyat aralığına değindi. Yapılan açıklamaya göre otomobil, orta ve üst segment aralığında olacak.

ARACIN FİYAT BANDI 15 BİN İLA 45 BİN DOLAR ARASINDA

Xiaomi markalı otomobilin bir sedan veya SUV olacağını dile getiren kurucu Lei Jun, aracının fiyatının15 bin ila 45 bin dolar arasında bir yerde olacağını açıkladı.

En çok merak edilen sorulardan biri de Xiaomi’nin elektrikli otomobilinde kendi markasını mı kullanacağı, yoksa yeni bir alt marka mı oluşturacağı? Aslına bakacak olursak, bu konuda atılmış henüz net bir adım yok.

Ancak Çinli şirket, sosyal medya kanallarıyla kullanıcılarının nabzını ölçmeye devam ediyor. Çinli sosyal medya platformu üzerinden birçok anket yayınlayan Xiaomi, ilk elektrikli otomobil hakkında kullanıcıların fikirlerini alıyor.

Yapılan anketlere göre kullanıcılar, şirketin ilk elektrikli otomobilinin Xiaomi adını taşımasını ve 15 bin – 22 bin dolar bandında satışa çıkmasını istiyor.

 

 

Kaynak: ensonhaber.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.