“YALANCI” DİZİSİNİN BAŞROLLERİNDEN VEDA PAYLAŞIMI

“YALANCI” DİZİSİNİN BAŞROLLERİNDEN VEDA PAYLAŞIMI

ABONE OL
Kasım 24, 2021 10:37
“YALANCI” DİZİSİNİN BAŞROLLERİNDEN VEDA PAYLAŞIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalancı dizisi 10. bölümle final yaptı! Başrol oyuncularından veda paylaşımı gecikmedi.

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanan Yalancı dizisi, dün akşam 10. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Dizinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci de sosyal medya hesaplarından veda paylaşımları yaptı.

Burçin TerzioğluSalih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak gibi ünlü isimlerin başrolünü paylaştığı Yalancı dizisi, dün akşam final bölümüyle ekrana geldi. Reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için erken final yapan dizinin başrolleri de Instagram hesaplarından paylaşım yaparak duygularını dile getirdi.

Dizide öğretmen Deniz’i canlandıran Burçin Terzioğlu, paylaşımında “Yolculuğumuz kısa sürmüş olsa da, gurur duyduğum bir projede, kadına şiddetin hiçbir şekline sessiz kalmayan savaşçı bir karakteri canlandırdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hoşça kal Deniz, hoşça kal Yalancı” dedi.

Dizide doktor Mehmet Emir’i oynayan Salih Bademci ise rol arkadaşı Terzioğlu ile bir fotoğrafını yayınlayarak “Tanıştığıma, çalıştığıma öyle memnunum ki” ifadelerini kullandı. Terzioğlu da Bademci için “Çok sevmek. Canım partnerim” dedi.

Yalancı’nın 10. bölümünde Deniz, Mehmet Emir aleyhinde somut deliller ele geçirmeyi başardı. Mehmet Emir ise hayatındaki her şeyi geride bırakarak yok olmayı seçti. Polis her yerde Mehmet Emir’i arar ancak Mehmet Emir yakalanmadı. Mehmet Emir’in kayboluşundan bir ay sonra da cansız bedeni bulundu. Mehmet Emir öldürüldü ve pek çok kişinin onu öldürmek için sebebi olmasına rağmen bütün oklar katilin Deniz olduğunu işaret etti. Deniz ise Mehmet Emir’i öldürmediğini, Mehmet Emir’in kendisine tuzak kurduğunu, bu yolla kendisinden intikam aldığını iddia etti. Şüpheli durumundaki Deniz, kendisini aklamak için geçen bir ayda ne olduğunu çözmek zorunda kaldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.