Zeynep Bastık, Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Katar’da konser verdi

Zeynep Bastık, Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Katar’da konser verdi

ABONE OL
Kasım 25, 2022 14:12
Zeynep Bastık, Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Katar’da konser verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şarkıcı Zeynep Bastık, 2022 FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Katar’da konser verdi. 45 dakika sahnede kalarak sevilen şarkılarını okuyan Bastık, kıyafet tercihiyle dikkatleri üzerine çekti.

Oyunculuğu bırakarak şarkıcılığa yönelen ve konserleriyle sıkça adından söz ettiren Zeynep Bastık, Katar 2022 Dünya Kupası töreninde konser verdi. Bastık, başkent Doha’da taraftarlar için oluşturulan festival alanında gerçekleştirilen konserde şarkılarını seslendirdi.
 

 

 

TÜRK VATANDAŞLAR YALNIZ BIRAKMADI

Portekiz-Gana maçının ardından başlayan ve büyük ilgi gösterilen konserdeZeynep Bastık, yaklaşık 45 dakika sahnede kaldı. Türk sanatçının şarkılarını beğeniyle dinleyen birçok ülkeden taraftarlar, büyük coşku yaşadı. Festival alanında bulunan Türk vatandaşları da Türk bayraklarıyla Bastık’a destek verdi. İngilizce olarak “Burada olduğum için çok heyecanlıyım ellerim titriyor” diyen Zeynep Bastık konserini en önde ellerinde bayraklarıyla izlemeye gelen Türklerin tezahüratları karşısında ‘ağlarım yapmayın” karşılığı verdi.

 

 

 

KIYAFETİ DİKKAT ÇEKTİ

Şarkı ve danslarının yanı sıra konserlerinde tercih ettiği kıyafetlerle adından söz ettiren Zeynep Bastık, Katar’daki sahnesi için siyah-beyaz bir kombin tercih etti. Şarkıcı, siyah pantolon, beyaz gömlek ve siyah yelekten oluşan kombiniyle seyircilerin karşısına çıktı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.