GALATASARAY’DA OPERASYON BAŞLIYOR

ABONE OL
Nisan 6, 2021 13:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor ToTo Süper Lig’de son olarak Atakaş Hatayspor’a 3-0 mağlup olan Galatasaray’da  Fatih Terim kadroda düşünmediği isimleri yönetime iletti.

 

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Atakaş Hatayspor deplasmanında aldığı ağır mağlubiyetle zirvede büyük kayıp yaşayan Sarı Kırmızılı takımda sezon sonu yapılacak dev operasyon resmen başladı.Bu sezon hedeflenen şampiyonluğun gelmemesi durumunda Galatasaray’da büyük bir değişim olacak. Sarı Kırmızılılarda sürpriz ayrılıklar da yaşanacak.

Hatay karşısında savunmada kötü bir oyun ortaya koyan, tek bir orta yapamayarak hücuma hiç katkı veremeyen Saracchi ile gelecek sezon devam edilmeyeceği öğrenildi.

 

SARACCHİ İLE DEVAM EDİLMEYECEK

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Leipzig’den kiralanan Uruguaylı sol bek için Terim’in olumsuz rapor verdiği ifade edildi. Sakatlık problemleri nedeniyle formasından uzak kalan Saracchi’ye veda edilecek. Aslan’ın, Uruguaylı’nın yerine yeni bir sol bek aramaya başlayacağı bildirildi.

 

ŞENER İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray’da sezon sonu sözleşmesi bitecek isimlerden Şener Özbayraklı ile sözleşme yenilenmeyecek. Tecrübeli futbolcuyla sezon sonu yollar kesin olarak ayrılacak.

EMRE TAŞDEMİR’DE YOLCU

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek isimlerden biri de Emre Taşdemir… Genç futbolcu yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle beklenen katkıyı sağlayamadı. Galatasaray, Emre Taşdemir’le de yollarını kesin olarak ayıracak.

ARDA TURAN  İÇİN SON KARAR TERİM’İN

Tecrübeli futbolcunun geleceği henüz netlik kazanmadı fakat Fatih Terim’in Arda Turan’ı 1 yıl daha kadroda görmek istediği ifade edildi. Arda Turan ile ilgili son kararı Fatih Terim verecek.

 

 

Kaynak: Fanatik

En az 10 karakter gerekli