BESTWORLD HAİR CLİNİC HİZMETLERİ NELERDİR?

BESTWORLD HAİR CLİNİC HİZMETLERİ NELERDİR?

ABONE OL
Aralık 30, 2022 08:33
BESTWORLD HAİR CLİNİC HİZMETLERİ NELERDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Doğru Bilgi Veren Sadece Anlatır. Yalan Söyleyen Etkilemeye Çalışır.”

 

“PERKÜTAN YÖNTEM” denilince ilk akıla gelen isim, ‘Benim.’

Profesyonel olarak sağlık sektörünün saç ekim branşında 12 yıldır yer almaktayım. Bu meslekte taşıdığım misyon benim için çok önemli. En doğru şekilde, en iyi ve en başarılı sonuca ulaşmak en büyük tutkum. Çünkü başarı odaklı bir bilince sahibim ve firma kimliğimde aynı özellikle eleştirdiğim sonuç odaklı titiz çalışma, benim daha iyisine ulaşmak için gerçek vizyonum.

 

Saç ekiminde çok fazla reklam var maalesef. Normalde yaptığımız uygulamaları yeniden isimlendirip size tepside sunuyorlar. Saç ekiminde 4 farklı yöntem mevcut. Slit, Safir, Perkütan ve DHI yöntem. Biz Bestworld Hair Clinic olarak saç ekimini, saçlı alan ve saçsız alan olmak üzere 2 gruba ayırdık. Slit ve Safir yöntem kesici uç içerdiği saçsız alanda Perkütan ve DHI yöntemi iğne ucu içerdiği için saçlı alanda tercih ediyoruz. Perkütan ve DHI yöntemlerinde mevcut saça zarar verip dökülme yapmıyor. Slit ve Safir saçlı alana zarar vermektedir maalesef.

 

Perkütan yöntem denilince ilk akla gelen kişi ‘benim’ firma olarakta Bestworld Hair Clinic. Çünkü bu yöntem çok zor bir yöntem olduğu için çoğu firma tarafından tercih edilmemiş hatta uzun yıllardır bu işin içinde olup da bu yöntemin varlığından bile haberi olmayan birçok firma var. Bu yöntemi bilen kişi, firma sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar. Başarılı doğal bir sonuç için müthiş bir yöntem oysa.

“Ekim yaptırdığımı kimse anlamıyor.” Diyen danışanlarımın bu kurdukları cümle bile zaten bunun bir ispatı.

 

 

Bestworld Hair Clinic alesi olarak zaten bize başvuruda bulunan ve işlem yaptıran değerli insanlar bizi neden tercih ettiklerini çok iyi biliyorlar.

“Doğru bilgi veren sadece anlatır. Yalan söyleyen etkilemeye çalışır.” Bu en sevdiğimiz prensiptir. Ve her zaman doğru bilgiyi eksiksiz şekilde aktarmaya olumlu ve olumsuz kısımlarını saklamadan, net bir şekilde paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Saç Ekim Uzmanı Canan Çam.

 

İletişim için; +90 0552 222 82 00

İngilizce İletişim; +90 0552 222 81 00

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.