İNCİ TÜRKAY’IN EŞİ BAKIN KİM ÇIKTI!

İNCİ TÜRKAY’IN EŞİ BAKIN KİM ÇIKTI!

ABONE OL
Kasım 24, 2021 12:00
İNCİ TÜRKAY’IN EŞİ BAKIN KİM ÇIKTI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sihirli Annem’in Betüş’ü İnci Türkay’ın eşi bakın kim çıktı!

 

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Betüş karakteriyle geniş çevrelerin sevgisini kazanan güzel oyuncu İnci Türkay’ın eşini görenler şaşkınlık yaşadı. Bakın kimmiş…

2003-2012 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisi, unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Dizide ‘Betüş’ karakterini canlandıran güzel oyuncu İnci Türkay ile ilgili pek fazla bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

15 Temmuz 1972 tarihinde İzmir’de doğan İnci Türkay, 2004-2009 yılları arasında Ahmet Eroğlu ile evli kalmıştı. Türkay, 2019 yılında meslektaşı Atilla Saral ile dünya evine girdi.

GÖZLERDEN UZAK YAŞIYORLAR

80’lerin sonlarında mankenlik yapan Atilla Saral; Hanımın Çiftliği, GelinKiraz Mevsimi gibi yapımlarda rol aldı. Özel hayatlarını göz önünde yaşamayan İnci Türkay ile Atilla Saral’ın evli olduğunu duyanlar şaşkınlık yaşadı.

İNCİ TÜRKAY KİMDİR?

15 Temmuz 1972’de İzmir’de dünyaya geldi. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamladı. Konsevatuar eğitimininin ardından Trabzon Devlet Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu‘nda çalıştı. Birçok televizyon dizisinde karakter ve başrol oyuncusu olarak rol aldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.