Kerem Aktürkoğlu: Çok hoş bir galibiyet oldu

Kerem Aktürkoğlu: Çok hoş bir galibiyet oldu

ABONE OL
Ocak 8, 2023 21:06
Kerem Aktürkoğlu: Çok hoş bir galibiyet oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan derbiyi Galatasaray 3-0’lık skorla kazandı.

Galatasaray’ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, 1 gol attığı 3-0 kazanılan Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

“Çok güzel bir galibiyet oldu”

Galibiyetin sırrını söyleyen Kerem, “En büyük gücümüz takım ruhumuz! Sezon başından beri bunu yansıtıyoruz. Herkes birbirinden bir şeyler öğreniyor. Saha içinde, dışında hep birlikteyiz. Antrenmanlar, maçlar hep neşeli geçiyor. Galibiyetin sırrı budur. Çok güzel bir galibiyet oldu.” dedi.

“Taraftara armağan olsun”

Galaibiyeti taraftarlara hediye eden Kerem Aktürkoğlu, “Burada olamayan taraftarların kalpleri bizleydi. O ruhla buradaydık. Taraftara armağan olsun.” ifadelerinde bulundu.

“Tek planımız kazanmaktı”

Tek planlarının kazanmak olduğunu söyleyen Kerem, “Bu maçı kazanan ve kaybeden şampiyon olmayacaktı. Daha uzun bir maraton vardı. Tek planımız kazanmaktı. İlk 10-15 dakika Fenerbahçe baskısı olacaktı. Buna çalıştık. O baskıdan sonra işimiz kolaylaştı. Bundan sonra daha da güzel olacak. Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

“Kadıköy’deki galibiyeti coşkuyla kutladık”

Galibiyeti coşkuyla kutladıklarını belirten Kerem, “Takımdaşlığımız, arkadaş ortamımız çok güzel. Başkanımız, Erden Ağabey içeri girdi. Buradaki galibiyeti, Kadıköy’deki galibiyeti coşkuyla kutladık, eğlendik, tadını çıkardık. Artık Hatayspor maçına bakıyoruz.” sözlerini sarf etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.