Okan Buruk’tan derbi yorumu: Üstün oynayarak kazandık

Okan Buruk’tan derbi yorumu: Üstün oynayarak kazandık

ABONE OL
Ocak 8, 2023 21:12
Okan Buruk’tan derbi yorumu: Üstün oynayarak kazandık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanan derbide deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup eden Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, derbiyi kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

“Bu maçın havasından çıkmalıyız”

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Buruk, “Oyun olarak doğru bir oyun tutturduk. Önde baskılarımız oldu. Rakibimizin uzun toplarına cevap verdik, hataya zorladık. Hücum geçişlerinden 2-3 tane daha net pozisyon yakalayabilirdik. Üstün oynayan, kazanmaya yakın olan taraftık. Kazandığımız için mutluyuz. 4 gün sonra maçımız var. Yarın izinliyiz. Bu maçın havasından çıkmalı, ligin havasına devam etmeliyiz. Çok kısa sürede maçlar oynanıyor. Maçların telafisi yok. Üst üste 7. galibiyeti aldık. En çok deplasman oynayan ve 4 puan önde olan tarafız. İşimizi seviyoruz. Galatasaray’ı seviyoruz. Oyuncularımız burada mutlu. Enerjilerini veriyorlar. İnsani kaliteleri de çok yüksek. İnanıyorum ki bu bizi inşallah şampiyonluğa götürecek.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.