PERİHAN ÜNLÜCAN MAKYAJSIZ HALİYLE OBJEKTİFLERE TAKILDI!

PERİHAN ÜNLÜCAN MAKYAJSIZ HALİYLE OBJEKTİFLERE TAKILDI!

ABONE OL
Aralık 28, 2021 08:34
PERİHAN ÜNLÜCAN MAKYAJSIZ HALİYLE OBJEKTİFLERE TAKILDI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arka Sokaklar dizisinde “Avukat Başak” karakteriyle tanınan Perihan Ünlücan, alışveriş merkezinde makyajsız haliyle objektiflere yakalandı. Kahve bardağında yazan ismi dikkat çeken 37 yaşındaki ünlü oyuncu, “Ayşe benim kod adım. Her kahve sipariş verdiğimde adımı ‘Ayşe’ diye yazarım. Çünkü R harfini söyleyemediğim için Perihan yerine Ayşe diye söylüyorum ismimi” dedi.

Kanal D’de ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinde “Avukat Başak” rolüne hayat veren Perihan Ünlücan (37), geçtiğimiz akşam bir alışveriş  merkezinde görüntülendi. Ünlücan’ın makyajsız hali dikkat çekti.

“HER KAHVE SİPARİŞİMDE ‘AYŞE’ ADINI KULLANIRIM”

Aldığı kahve bardağının üstünde Ayşe yazısını fark eden basın mensuplarına “Ayşe benim kod adım. Her kahve sipariş verdiğimde adımı ‘Ayşe’ diye yazarım. Çünkü R harfini söyleyemediğim için Perihan yerine Ayşe diye söylüyorum ismimi.” diyerek şaşırttı.

“UZUN SÜRE EKRANLARDA OLMAK ZOR İŞ”

2 sezondur Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda olan oyuncu “Çok başarılı bir ekip ile çalışıyorum. Böyle güzel bir sette olmak benim için çok güzel bir duygu. Başarı tesadüf değildir. Uzun süre ekranlarda olmak zor bir iştir.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.