SEZAİ AYDIN HAYATINI KAYBETTİ!

SEZAİ AYDIN HAYATINI KAYBETTİ!

ABONE OL
Aralık 21, 2021 11:08
SEZAİ AYDIN HAYATINI KAYBETTİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SEZAİ AYDIN KORONA VİRÜS NEDENİYLE HAYAINI KAYBETTİ…

  

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın 69 yaşında hayatını kaybetti. 69 yaşındaki tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın hayatını kaybetti. Usta oyuncu Aydın’ın bir süredir koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi.

Aydın’ın eşi, Fatma Çiğdem Aydın, Kasım ayında kanser nedeniyle hayatını kaybetmişti.Sezai Aydın, 15 Şubat 1952 tarihinde Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun oldu. Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Aydın, bugüne kadar birçok yapımda rol almıştır. Bir dönem Keçiören Belediyesi’nde “Cumartesi Cumartesi” adlı bir çocuk eğlence programı sunmuştur. Sezai Aydın, yıllarca birçok ünlü yerli ve yabancı karakterin seslendirmesini yapmıştır. Ayrıca, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde, Seslendirme ve Oyunculuk dersleri vermektedir.

 
 

SEZAİ AYDIN KİMDİR?

Sezai Aydın; Bill Cosby, Robert De Niro, Sylvester Stallone, Dustin Hoffman, Al Pacino ve Jack Lemon gibi birçok ünlü aktörün seslendirmesini yapmıştır.

 

Sezai Aydın, 15 Şubat 1952 tarihinde Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun oldu. Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Aydın, bugüne kadar birçok yapımda rol almıştır. Bir dönem Keçiören Belediyesi’nde “Cumartesi Cumartesi” adlı bir çocuk eğlence programı sunmuştur. Sezai Aydın, yıllarca birçok ünlü yerli ve yabancı karakterin seslendirmesini yapmıştır. Ayrıca, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde, Seslendirme ve Oyunculuk dersleri vermektedir.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.