SONGÜL KARLI’DAN OLAY İTİRAF!

SONGÜL KARLI’DAN OLAY İTİRAF!

ABONE OL
Nisan 22, 2022 08:27
SONGÜL KARLI’DAN OLAY İTİRAF!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir Youtube kanalına konuk olan türkücü ve sunucu Songül Karlı, otobüste tacize uğradığını anlattı. Karlı, yaşadığı olaya ilişkin “annem, adamı otobüsün içinde tekme tokat dövdü.” ifadelerini kullandı.

Ünlü türkücü ve sunucu Songül Karlı, oyuncu ve sunucu Sinan Çalışkanoğlu’nun YouTube kanalına konuk olarak gelen sorulara yanıt verdi.

“TACİZE UĞRADIM”

“Minibüste başınıza ilginç bir olay geldi mi?” sorusuna Karlı, “Minibüste değil ama otobüste geldi. Annemle otobüse bindiğimiz bir gün, arkamda duran bir adamın elle tacizine uğradım. Bunu gören annem, adamı otobüsün içinde tekme tokat dövdü. Eskiden insanlar böyle durumlarda tepki vermek yerine, utanır ve sessiz kalırdı. Annem sessiz kalmadı. Şimdi insanlar daha bilinçli ve cesur. Seslerini, çıkarabiliyor ve tepki gösterebiliyorlar. Bun da sosyal medyanın etkisi çok. Eskiden insanlar, böyle bir şeyi görse bile sesini çıkarmaz, görmezlikten gelirdi. Şimdi insanlar, böyle durumlarda birbirini koruyor ve birbirlerine destek oluyorlar.” diye cevap verdi.

BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARINI SİLDİRECEK

“Yaza hazırlık var mı? Bikinili fotoğraf paylaşımı yapacak mısınız?” sorusuna ise Karlı şöyle cevap verdi:”Öyle bir hazırlığım yok. Öyle de hoş olmuyor artık. Daha önce yayınlanan tüm bikinili fotolarımı da sildireceğim. Konu, bikini giyip giymemek değil. Tabii ki tatilde giyiyoruz ama ben kendi adıma ,bikinili fotolarımın yayınlanmasını istemiyorum artık. Gençler gönüllerince giysin, onlara çok yakışıyor. Her şey, zamanında güzel.”

Kaynak: Haberler.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.