YASEMİN ÖZİLHAN’DAN ŞAŞIRTAN CEVAP!

YASEMİN ÖZİLHAN’DAN ŞAŞIRTAN CEVAP!

ABONE OL
Aralık 28, 2021 09:03
YASEMİN ÖZİLHAN’DAN ŞAŞIRTAN CEVAP!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasemin Özilhan’dan şaşırtan Hande Erçel-Kerem Bürsin cevabı!

Yasemin Özilhan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Özilhan, yakın arkadaşları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in ilişkisi hakkındaki sorulara da cevap verdi.

Bir döneme damga vuran ‘Doktorlar’ dizisinde ‘Ela’ karakterine hayat veren ve 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan‘la evlendikten sonra ekranlardan uzaklaşan sosyetik güzel Yasemin Özilhan, geçtiğimiz gün Bebek’te objektiflere takıldı.

Spor tarzıyla dikkat çeken Özilhan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
 
36 yaşındaki ünlü isim, gazetecilerin yılbaşı planlarını sormaları üzerine şu cevabı verdi; “Evdeyiz, ailece. Belki bir iki arkadaşımız gelecek, beraber vakit geçireceğiz…”

“Şehir dışı ya da yurt dışına çıkmıyoruz. Hep bizde toplanıyorduk, pandemi girince o düzen bozuldu. Şimdi tekrar toparlamaya çalışıyoruz.” Özilhan, “Yeni yıla nasıl girerseniz öyle gider dedikleri için mi yeni yıla evde giriyorsunuz?” sorusuna ise, “Bilmiyorum, ben çocukluğumda öyleydim. İzzet’te genelde öyleymiş, o yüzden belki de çocuklarla olmak istiyoruz” cevabını verdi.

Yakın arkadaşları Kerem Bursin ile Hande Erçel’in ayrılık dedikodularının hatırlatılması üzerine sosyetik güzel, “Öyle bir şey yok. Mutlular, keyifleri yerinde” açıklamasını yaptı.

Öte yandan Özilhan, geçtiğimiz aylarda muhabirlerin, “Kerem Bürsin yakın arkadaşınız. Hande Erçel’i takibe aldınız mı? Tanıştınız mı?” sorusuna “O konuları konuşmayayım ben” yanıtını vermişti. “Bu yüzden Serenay Sarıkaya ile aranız açılmış” iddialarının hatırlatılması üzerine ise ünlü isim, “Yine ben konuşmayayım o konuları” diyerek, uzaklaşmıştı.
 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.