PLATON MEDİKAL KURUCUSU EMRAH LAÇİN KİMDİR?

PLATON MEDİKAL KURUCUSU EMRAH LAÇİN KİMDİR?

ABONE OL
Kasım 18, 2021 10:31
PLATON MEDİKAL KURUCUSU EMRAH LAÇİN KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PLATON MEDİKAL KURUCUSU EMRAH LAÇİN ANLATIYOR…

Adım Emrah Laçin. Platon Medikal Kurucusuyum. Türkiye’nin en önde gelen hastanelerinden , Amerikan Hastanesi, Koç Üniversitesi hastanesi, Yeni yüzyıl Gaziosmanpaşa Hastanesi vb. yerlerde çalışmış bulunmaktayım. Yaklaşık 15 Yıllık sektörel deneyimlerimi daha fazla kişiyi aktarmak için Platon Medikali kurmuş bulunmaktayım. İstanbul Merkezli olup ve Şu an İstanbul’da 2 farklı lokasyonda bulunan ofislerimizle sağlık sektöründe çalışmayı sürdürmekteyiz.

Hastanelerin, ameliyathane, endoskopi ve yoğun bakım alanlarında hizmet vermekteyiz. Bakım anlaşmalarımız ile başta ameliyathane ve yoğun bakımda bulunan ventilatör, anestezi gibi cihazların periyodik bakım ve onarım hizmetlerini uzman ekibimizle sağlamaktayız.

Ayrıca ameliyathane de bulunan, Beyin cerrahisi, Ortopedi, Kbb gibi ameliyatlarda kullanılmakta olan cerrahi motor ve kamera sistemlerinin onarımlarını yapmaktayız. Endoskopi branşında da Gastroskop, Kolonoskop, Bronkoskop gibi Flexible cihazların onarımlarını yapmaktayız.

Her geçen gün hızla büyüyen firmamızda, şuan 100’ den fazla hastanenin marka bağımsız şekilde cerrahi motor sistemlerinin onarımlarını yapmaktayız. Ve her geçen günde yeni hastaneleri bünyemize eklemekteyiz. Ekibimizde cerrahi motor sistemleri konusunda 25 Yıllık deneyime sahip, uzman kişilerle beraber çalışmaktayız.

Çalışmakta olduğumuz sektörde güven ve hız çok önemlidir. Referanslarımız ve tecrübeli ekimizle beraber bu güveni vermekteyiz. Yedek parça stoğumuz ile de hız’ı sağlamaktayız. Teknik hizmetimizin kalitesini sadece teslim sırasında değil, teslimattan sonraki süreçte de kalitemizi devam ettirmekteyiz. Müşterilerimizin sorunlarına çözüm üreten firma olmayı her zaman göstermekteyiz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.