EBRU POLAT SEREN’İ ÖVDÜ, KANKİSİ SİSİ GÖMDÜ

EBRU POLAT SEREN’İ ÖVDÜ, KANKİSİ SİSİ GÖMDÜ

ABONE OL
Kasım 10, 2021 13:08
EBRU POLAT SEREN’İ ÖVDÜ, KANKİSİ SİSİ GÖMDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

SİSİ SEREN GÜLBEN’E HEP ÇAKMAMI İSTERDİ

Seyhan Soylu moderatörlünde Ebru Polat, Bahar Candan, Tuba Ekinci ve Nihat Doğan’ın yorumculuğunda Flash Tv ekranlarında yayınlanan ‘’ ALSANA HABER ‘’ programına Gülben Ergen Seren Serengil damgası vuruldu.

SEREN SERENGİL VEFASIZDIR

Programın yorumcusu Ebru Polat ekrana gelen Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma‘ya ithafen instagramın’da paylaştığı yazıya istinaden Serengil için ‘’ Seren çok duygusal bir kadın, Seren’in Gülben’ takıntısı geçmişte ona çok güvenmiş sonrasında yakın arkadaşımdan kendisine yapılan ihaneti kabullenememiş olacak ki bu kadar Gülben fobisi oluşmuş, ağrına gitmiş ve ekranlardan bu durumu istemeden tepki olarak yansıtıyor olabilir’’ dedi.

 

EBRU POLAT SEREN’İ ÖVDÜ, KANKİSİ SİSİ GÖMDÜ.

Programın moderatörü Seyhan Soylu canlı yayında Ebru Polat’ın bu sözlerine müdahele ederek,  Seren Serengil hakkında bomba iddiada bulundu !Soylu; Eski kankisi için; ‘’ Seren de vefa yoktur. Onun için vefa yalnızca bir semt adıdır.  Seren herkesin posasını çıkarır, kullanır ve  bir kenara atar. Ayrıca da Gülben Ergen takıntısını hiçbir zaman anlamadım.

 

Bana da hep Gülben Ergen için Aman şununla ilgili şu haberi yap vs gibi laflar ederdi ben onun bu kinin bildiğim için ve Gülben’i sevdiğim için asla çakmazdım. Ayrıca da Seren’in Gülben’e nasıl olurda sosyal projelerinden dolayı ödül verilir? Sözlerini de hiç ciddiye almam. Seren Gülben’i çocukların eğitine katkıda bulunup ödül aldığını eleştireceğine önce bir tane kreş açsında görelim ‘’ dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.