HENRY ONYEKURU GALATASARAY’A GERİ DÖNÜYOR!

HENRY ONYEKURU GALATASARAY’A GERİ DÖNÜYOR!

ABONE OL
Aralık 8, 2021 13:01
HENRY ONYEKURU GALATASARAY’A GERİ DÖNÜYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Henry Onyekuru dördüncü kez Galatasaray’a dönüyor! Anlaşma tamam

 

Galatasaray ve Onyekuru’nun yolları yine kesişiyor. Olympiakos’ta umduğunu bulamayan Onyekuru çok uygun maliyetlerde tekrar Galatasaray forması giyecek. Onyekuru, dördüncü kez Galatasaray’a imzatacak.

Galatasaray'da Onyekuru imzayı attı

Galatasaray ve Henry Onyekuru‘nun yolları bir kez daha kesişecek gibi görünüyor. Üç kez sarı-kırmızılı formayı giyen ve oynadığı etkili futbolla Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen 24 yaşındaki futbolcu, yeniden eski takımına transferi yazılmaya başlandı.

Onyekuru üçüncü kez Galatasaray'da! - Internet Haber

TERİM’İN PRENSİ

En iyi dönemlerini Fatih Terim‘le geçiren Onyekuru, dönmeye sıcak bakıyor. Fotomaç’ın Yunan basınından aktardığı habere göre; Olympiakos Başkanı Marinakis, Onyekuru’da daha fazla zarar etmemek için gidişine engel olmayacak.

Fatih Terim'den Onyekuru'ya: 'Seni özleyeceğim evlat!'

SATIN ALMA OPSİYONLU

Galatasaray bütçesini Onyekuru’da kullanmak istemiyor. Aslan Onyekuru’yu en uygun şartlarda bitirmeye çalışacak. Onyekuru ile birlikte 6 numara ve bek transferi yapılacak.

Galatasaray'da Onyekuru sesleri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.