MİCHY BATSHUAYİ BEŞİKTAŞ’TA ! SÜPER LİGE BİR YILDIZ DAHA !

MİCHY BATSHUAYİ BEŞİKTAŞ’TA ! SÜPER LİGE BİR YILDIZ DAHA !

Sergen Yalçın'ın maçtan sonra yaptığı açıklamada Batshuayi ile ilgili "Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta oyuncu burada olur, büyük bir aşama kaydettik." cümlelerini kurdu.

ABONE OL
Ağustos 14, 2021 07:36
MİCHY BATSHUAYİ BEŞİKTAŞ’TA ! SÜPER LİGE BİR YILDIZ DAHA !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİCHY BATSHUAYİ BEŞİKTAŞ’A ÇOK YAKIN ! 

SERGEN YALÇIN AÇIKLADI!

Sergen Yalçın’ın maçtan sonra yaptığı açıklamada Batshuayi ile ilgili “Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta oyuncu burada olur, büyük bir aşama kaydettik.” cümlelerini kurdu.

Geçtiğimiz sene Aboubakar’ın sakatlığı sonrasında forvet sıkıntısı çeken ve şampiyonluk yarışında zorlanan siyah-beyazlı ekip forvet için yıldız isimlerle görüşüyor.
Forvet işini garantiye almak için çalışmalarına son hız devam eden Beşiktaş Diego Costa’da sona gelemediği için rotasını farklı isimlere yöneltti.

BATSHUAYİ İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM!

Beşiktaş 27 yaşındaki Belçikalı oyuncu için istekli. Toplam 348 maça çıkıp 128 gol, 34 asistle takımlarına katkı sağladı.

Belçika ile çıktığı 35 maçta tam 22 gol attı.

 

BATSHUAYİ’DE ÖZEL FORMÜL

Chelsea ile 1 yıllık kontratı kalan oyuncu için yapılan teklifte, kulübü ile 1 yıl sözleşme uzatmasını ve 1 sezon kiralık olmak üzere 1+1  satın alma opsiyonlu alınmasını teklif etti.

OYUNCU BEŞİKTAŞ İÇİN İSTEKLİ

Chelsea takımında kadroda düşünülmeyen Batshuayi tekrar milli takıma dönebilmek için Beşiktaş’a gelerek form kazanmak istiyor. Şampiyonlar ligi’nde oynama isteği, Beşiktaş adına kolaylık sağlıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.