GALATASARAY’IN YENİ TIRANSFERİNDEN BÜYÜK ŞOV! KAÇIRMA…

GALATASARAY’IN YENİ TIRANSFERİNDEN BÜYÜK ŞOV! KAÇIRMA…

ABONE OL
Temmuz 16, 2021 07:40
GALATASARAY’IN YENİ TIRANSFERİNDEN BÜYÜK ŞOV! KAÇIRMA…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Romanya temsilcisi Dinamo Bükreş’i 2-1 yendi. Teknik direktör Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan hazırlık maçında Berk Balaban, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Alpaslan Öztürk, Ömer Bayram, Aytaç Kara, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Mustafa Muhammed’den oluşan ilk 11’i sahaya sürdü.

MOHAMED 4. DAKİKADA SAKATLANDI

Galatasaray’da Mostafa Mohamed, 4. dakikada yerde kaldı ve sağlık ekipleri oyun alanına girdi. Galatasaray’da sakatlanan Mustafa Muhammed’in yerine oyuna Ali Yavuz Kol dahil oldu.

ALPASLAN GÖZ DOLDURDU

Mücadele gözler yeni transferlere çevrildi. Sol stoper oynayan Alpaslan Öztürk ise yenilen golde zamanlama hatası yapmasına rağmen genel olarak savunmadaki yerinde müdahaleleriyle iyi bir performans sergiledi.

AYTAÇ’TAN İLK MAÇTA SİFTAH

Galatasaray’ın yeni transferi Aytaç Kara 37. dakikada frikikten golü kaydetti. Galatasaray’ın bu sezonki ilk golünü kaydetmiş oldu.

BÜKREŞ GOLÜ BULDU

İkinci yarıda Arda Turan ve Sekidika oyuna dahil oldu. Dinamo Bükreş, Nemec’in golüyle Galatasaray karşısında 1-1’lik eşitliği yakaladı.

BİR GOL DAHA

Galatasaray ikinci yarıda penaltı atışı yakaladı. Topun başına gelen Aytaç hem kendisinin hem takımının 2. golünü kaydetti.

FALCAO TEPKİSİ

Öte yandan Galatasaray’da Falcao maç kadrosunda yer almadı. Mohamed’in sakatlığı sonrası gözler golcü isme çevrildi. Taraftarlar Kolombiyalı golcünün yine bir maç kaçırmasına tepki gösterdi.

Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk çok net takıma güç katmışlar, hem teknik hem fiziksel olarak modern futbola çok uygunlar..

Frikik atan topçuya hasret kalmışız hoş geldin Aytaç Kara…

aytaç kara olsun, taylan olsun, ömer bayram olsun, emre akbaba olsun galatasaray çok iyi bir yerli rotasyonu yakaladı. yabancı kuralı en çok galatasaray’a yarayacak. bu çok belli.

Yerli Felipe Melo’muzu da bulduk. Aytaç Kara

GS forvetlerinde öyle bi lanet var ki ligin gol kralı geldi maçta ayakta zor durdu, dünya yıldızı falcao geldi sakatlıktan sahaya çıkamadı, genç Mostafa geldi en olamayacak zamanlarda şanssız şekilde sakatlandı..

Falcao gitse de maaş yükünden kurtulsak..

Diri bir Falcao diyeceğim de adam habire sakatlanıyor. Rüyalarda diri Falcao diyelim

Bu takıma diri bir falcao katılacak (!)

Falcao yine yok bu arada

“BU FORMAYLA HAZIRLIK MAÇINA ÇIKMAK BİLE GURUR”

Maçtan sonra konuşan Aytaç Kara, “Galatasaray formasıyla hazırlık maçına çıkmak bile gurur. Yoğun bir çalışma temposunda hazırlanıyoruz. Hocamızın istediklerini yapmaya çalıştık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Güzel başlangıç.” ifadelerini kullandı.

TERİM SÖZLERİ

“Fatih Hoca ile 20 yaşımda çalışmıştım. Onunla çalışmak büyük gurur. Takımda herkes çok sıcakkanlı. Ben de öyle olduğum için iki üç gün yetti. İnşallah ailemiz büyüyerek devam edecek.”

TERİM’E FORMA

Dinamo Bükreş Sportif Direktörü Mario Niculae, hazırlık maçı öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e forma hediye ederek, ‘Galatasaray’ın efsanesi İmparator Fatih Terim’e saygı’ mesajını verdi.

YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 TL OYNA 100 TL KAZAN –

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r