MOHAMED GALATASARAY TRANSFER HABERİ

MOHAMED GALATASARAY TRANSFER HABERİ

ABONE OL
Temmuz 2, 2021 15:04
MOHAMED GALATASARAY TRANSFER HABERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GALATASARAY’A MOHAMED MÜJDESİ

Galatasaray’a Mohamed’den müjdeli haber geldi! Sarı Kırmızılılar, PSV maçında Mostafa Mohamed’i sahaya sürebilecek. İşte detaylar…

TAKIMA DÖNDÜ

Galatasaray’ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed, milli takımıyla birlikte Tokyo’da düzenlenecek olimpiyat oyunlarına katılım gösterecekti fakat Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki PSV maçı genç golcünün takıma dönmesini sağladı.

OLİMPİYATLARDA DURUM FARKLI

Milli takımlar bir oyuncuyu kadroya davet ettiklerinden normalde kulüplerin bu isimleri milli takımlarına göndermesi gerekiyor. Ancak olimpiyatlardaki futbol için farklı bir durum söz konusu. Buradaki milli takımlar U23 seviyesinde ve bu yaşın üzerinde ekstradan üç oyuncu alınmasına izin veriliyor. Olimpiyatlardaki futbol, FIFA’nın uluslararası maç takvimi içerisinde yer almıyor.

PSV MAÇINDA OYNAYACAK

Bu durumda Galatasaray’ın, istemediği takdirde oyuncuyu Tokyo Olimpiyatları’nda mücadele edecek olimpik milli takıma göndermeme hakkı bulunuyor. FIFA takvimi sayesinde sarı-kırmızılılar genç golcünün Tokyo’da top koşturması yerine kendisini PSV Eindhoven maçlarına çıkarabilecekler.

LIVERPOOL, SALAH İÇİN İZİN VERMEDİ

Mısır’ın olimpiyatlarda yer alacak milli takımında Mostafa Mohamed’in yanı sıra Mohamed Salah için de benzer bir gelişme yaşandı. Mısır basınındaki haberlere göre yıldız futbolcunun Tokyo kafilesinde bulunması için de kulübü Liverpool’un şu aşamada ikna edilemedi.

TAKIMLA ÇALIŞMALARTA BAŞLADI

Böylelikle Mohamed’in PSV maçında forma giymesinin önünde hiçbir engel kalmadı. Mısırlı golcü dün takımla birlikte antrenmanlara başladı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r