TÜMER METİN SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

TÜMER METİN SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

ABONE OL
Kasım 29, 2021 11:48
TÜMER METİN SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tümer Metin, Sumudica ve Galatasaraylı yıldızı yerden yere vurdu!

Ünlü futbol yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray’ın Yeni Malatya ile berabere kaldığı maçın ardından Feghouli’yi hedef aldı. Metin, Feghouli ile yola devam etmenin hatalı bir karar olacağını dile getirdi. Tümer Metin Sumudica hakkında ise “Tam bir şovmen” diye konuştu.

Avrupa’da fırtına gibi esen ancak ligde istediği sonuçları alamayan Galatasaray, Yeni Malatyaspor’dan da 3 puanı alamadı. Tivibu yorumcusu Tümer Metin, Sofiane Feghouli için sert eleştiri yaptı.

İŞTE TÜMER METİN’İN YORUMLARI:

“CANER ORTASI YAPIN”

“Diagne oynuyor Galatasaray’da. Birebirde çok mu etkili? Hayır. Uzun mesafede inanılmaz mı gider, gitmez. Diagne’ye göre oyun diye bir şey olması lazım. Kenara ineceksin, cüsse avantajını kullanacaksın. Atacaksın 20 tane oraya orta. 20 tane Caner ortası yapacaksın oraya. Onu da yapmadı Galatasaray.

“SUMUDICA, FATİH TERİM’DEN ÇOK ATILIR”

Tam bir şovmen var takımın başında. Resmen kendini attırmak için uğraştı. Ben takımımı Sumudica’ya emanet etmem. Havuz kirleniyorsa Sumudica zihniyetiyle çok kirlenir. Sumudica bu kafayla giderse 42 maç dışarda kalan Fatih Terim’den daha çok atılır.

“FEGHOULİ HALA YATIYOR”

Az önce Feghouli, 2 sene yatmış dendi. Bence hala yatıyor. Kontratı garantiledi söylemlerine katılmıyorum. Ben olsam yolları ayırırım Feghouli’yle. Teşekkür ederim katkıları için.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.