DOKTOR HALE USLUER GÖNÜLLÜ KİMDİR?

DOKTOR HALE USLUER GÖNÜLLÜ KİMDİR?

ABONE OL
Ocak 4, 2023 11:58
DOKTOR HALE USLUER GÖNÜLLÜ KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İstanbul’da doğup büyüyen Dr. Hale Usluer Gönüllü, Özel Üsküdar Amerikan Lisesi’ni bitirdikten sonra doktor olma tutkusu nedeniyle ilk tercihi olan İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’ni kazanmıştır. Üniversite eğitimi sonrasında TUS olarak bilinen uzmanlık sınavı ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasına devam etmiştir.

 

 

15 senedir çocuk uzmanı olan Usluer, mecburi hizmet sonrasında son 13 senedir de Özel Çakmak Erdem Hastanesi’nde hem bebek yoğun bakım hem de çocuk poliklinik doktoru olarak görev yapmaktadır. 10 ve 13 yaşında iki oğlu, bir kedi ve bir köpeğiyle çok çocuklu bir aileye sahiptir.

 

 

‘Neden doktor olmak istediniz?’ diye sorduklarında bu mesleği bir yaşam tarzı olarak seçtiğini söylüyor, çocuk doktoru olunca çoğu meslekte olduğu gibi belirli bir mesai saatleri olamıyor. Bırakalım normal poliklinik ve nöbet saatlerini, bebek yoğun bakım mesaisi 7 gün 24 saat devam ediyor. Bebek ve çocuk doktoru olmak müthiş bir enerji veriyor, miniklerin hayatlarını ilk günden yetişkin çağa kadar takip etmek, sağlıklı kalmalarına yardımcı olmak, tavsiyeler vermek, hastalandıkları zaman sıkıntılarını çözmek ve iyileştikleri zaman güler yüzlerini görmenin çok keyifli olduğunu belirtmektedir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.