EROL KÖSE “BEN EBRU ŞALLI’ YA ÜZÜLDÜM

ABONE OL
Şubat 18, 2022 07:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu’ nun moderatörlüğünü üstlendiği ve her gün değişen yorumcu konseptiyle kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok izlenen programı olmayı başararak rakiplerini sollayan, yayınlandığı günden beri yaptığı haberlerle her güne bomba gibi düşen sansasyonel program “AL SANA HABER” yayınlarını YOUTUBE platformu üzerinden hafta içi her gün saat 15.00 – 18.00 arası canlı olarak yapıyor.

Al Sana Haber masasında Erol Köse, Yeliz Yeşilmen, Bahar Candan ve ablası Nihal Candan günün yorumcularıydı.

Hakkında açılan davada dolandırıcılık ve mal kaçırma iddiasıyla yargılanan Ebru Şallı’ nın eşi Uğur Akkuş’ un 8 yıl 4 aya kadar hapis cezası almasının ardından ikilinin Türkiye’ den ayrılarak Amerika’ ya yerleştiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bu iddianın ardından masada ilk yorum Erol Köse’ den geldi. Köse; “Beyefendi tokatçı çıktı. Sizin piyasada gördüğünüz o pahalı arabaların yarısından fazlası kiralık” derken Seyhan Soylu; “Bunu ilk bana Erol Köse söylemişti. Piyasayı dolandırıyor bunlar güvenmeyin demişti” diye yorumladı.

Erol Köse açıklamasına devam ederken; “Tabi. 3 yıl önce söylemiştim. Kaçtılar kaçtılar arazi oldular. Bana kim anlattı biliyor musunuz ilk? Beyefendinin boşandığı eşi Gonca Hanım. Bana dedi ki; ‘Onun hiçbir şeyi yok. Her şey benim. O piyasaya kendini zengin gösteriyor. Kuveytlileri dolandırıyor gibi iddiaları vardı. Beyefendinin ceza almasıyla ilgili şöyle bir iddia var. Kuveytlileri Çeşme’ ye helikopterle götürüyor. Bir arazi göstermiş burası benim demiş. Adamlarda bunun Ebru Şallı’ nın kocası olduğu için itimat etmişler ve araştırmadan parayı vermişler. Hayali bir satış kontratı yapmışlar. Sonra bir bakmışlar ki o arsayla bunun alakası yok. Dolandırıcılık yaptılar ama ceza kesinleşmeden kaçtılar. Ama ben Ebru’ ya üzüldüm. Aynı Reza Zarrab olayı gibi. Ünlülerle evleniyorlar ki karşılarındakine güven oluşturuyorlar. Reza da Ebru Gündeş sayesinde bürokratlara ulaşmıştı.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.