FLASH TV’ DE YASAK AŞK

FLASH TV’ DE YASAK AŞK

ABONE OL
Şubat 17, 2022 07:59
FLASH TV’ DE YASAK AŞK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu’ nun moderatörlüğünü üstlendiği “AL SANA HABER” in olaylı bir şekilde canlı yayında toplu olarak istifa etmesi gündeme bomba etkisi yaratırken, kısa sürede Türkiye’nin en çok izlenen programı olmayı başaran “AL SANA HABER” ekibi hiç ara vermeden yayınına YOUTUBE platformu üzerinden saat 15.00 – 18.00 arası canlı olarak devam etmekte.

 

Bugün AL SANA HABER masasında Nihat Doğan, Başak Çokan ve Bahar Candan günün yorumcularıydı.

Flash Tv’ de gördüğü siyasi baskı ve sansüre boyun eğmeyerek kanal yönetimine rest çeken Seyhan Soylu, kanaldan istifa etme sebeplerine ilişkin detayları programında açıklamaya devam ediyor. Soylu zehir zemberek açıklamalarına devam ederken söylediği her şey gündemde bomba etkisi yarattı.

Dün programında Flash TV’ nin yaşadığı ekonomik kriz ve toplu istifaları gündeme getiren Seyhan Soylu, oradaki emekçilerin maaşlarının ödenmediğini ve sigortalarının yapılmadığını söylemişti. Soylu, “Neden yalnızca haber merkezinde öğle haberlerini sunan Gizem Fidan’ ın 212 diye bilinen Basın Sigortasının yapıldığını ve ona tanınan ayrıcalıkları da yarın açıklayacağım” demişti. Bugün canlı yayında Seyhan Soylu’ dan yine bomba açıklamalar geldi…

Soylu; “Dün soytarıların kral olduğu bir yerde kimsenin bizim patronumuz olamayacağını söylemiştim. Ben ve ekip arkadaşlarım orada yaşananları biliyoruz. Orada bir sürü çalışan emekçi kardeşlerimiz ve değerli gazetecilerimiz var. Ömer abi öldükten sonra konuklarımız ve değerli gazeteciler yemek için yemekhaneye yollanmaya başlandı. Oradaki kendini Genel Müdür zanneden ve kanalın youtube kanalı için ısrarla şu ajans olacak diyen Hakan Aygün (‘indirdiğinden belli’ onu da yarın anlatacağım.) ile Haber Spikeri Gizem Fidan aynı rezidansta yaşıyorlar. Bu kızımız gencecik bir kız ve haber merkezinde çalışmak için başvuruyor. Kızcağız aslında son zamanlarda en başarılı olan spikerlerden biri” derken Nihat Doğan, Hakan Aygün’ ün evli olup olmadığını sordu.

Hakan Aygün’ ün evli olduğunu ve eşinin Amerika’ da olduğunu söyleyen Soylu açıklamalarına devam etti. “Hakan’ ın çocukları Gizem’den büyük. Ve bu ilişkiyi kurum içinde herkes biliyor”

Nihat Doğan; “Çağlar Cilara vardı gazeteci benim de çok sevdiğim biridir. Bekar adam. Orada kurum içerisinde bir kızla adı çıktı ama öyle bir şey olmadığını göstermek için onuruyla şerefiyle istifa etti. Öyle bir şey olsaydı zaten bekar biri olarak ilişkisine sahip çıkardı. Merak ediyorum Hakan Aygün evli acaba görevinden istifa edecek mi?”

Seyhan Soylu; “ Bende şunu söylüyorum. Ekranlarda biz sosyalistiz, tarafsızız, kararsızız, liberaliz, demokratız diyen arkadaşlar bu tür güzel kızlara komplimanlar yapıyorsunuz, libidonuz artıyor sonra da bu kadar güzel bir kızı kullanıyorsun şimdi de ayrılmak için operasyon çekiyorsun. Bu hak mıdır adalet midir? Bu konuyu ben ilk Ömer Abi’den duydum. Bana dedi ki rahmetli; Bu öğle haberlerini sunan bir kız var. Bizim Hakan Aygün’le birlikte olduğunu söylüyorlar. Senin kulağın deliktir. Duydun mu hiç?’ dedi. Bende ‘Abi gerçekten bilmiyorum. Günahına girmem kimsenin’ dedim. Ömer Abi kurum içinde bu tür ilişkilere karşı olan bir adamdı. Şimdi ben soruyorum. Gencecik bir kızın evli bir adamla aynı rezidansta yaşaması doğru mu? Kız kurum içerisinde arkadaşları tarafından ayıplandı. Çünkü kızı öyle bir havaya soktular ki kız özel odasında yemek yerken siz insanları aşağı indirdiniz yemek için. Kendiniz odalarınızda yerken insanları su için bile aşağı yolladınız. Zulmettiniz. Sonra bunun adına sosyalizm dediniz. İski’ yi de böyle yıktınız. Böyle uçkur davasına Büyükşehir’ i kaybettiniz. O mahvettiğiniz kız şimdi kurum içerisinde ağlayarak dolanıyor. İnkar da etseniz herkes biliyor. Ayıp ayıp evli barklı adamsın. Ben ekranda Sedef Kabaş’ ın evli adam haberini yaparken siz kendi ayıbınızdan utandığınız için benim konuşmama engel oldunuz. Birazcık onur, haysiyet, şeref varsa sen oradan istifa edersin Hakan Aygün.”  diyerek bir yasak aşkı deşifre etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.