Gazeteci Adem Metan Hatay’da, İstanbul AK Parti İlçe Belediye Liderleri ile buluştu

Gazeteci Adem Metan Hatay’da, İstanbul AK Parti İlçe Belediye Liderleri ile buluştu

ABONE OL
Mart 7, 2023 21:36
Gazeteci Adem Metan Hatay’da, İstanbul AK Parti İlçe Belediye Liderleri ile buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinden 1 ay geçti.

Bu süre zarfında depremden etkilenen 11 ilde yaraların sarılması için verilen büyük mücadele sürüyor.

Depremlerden etkilenen Hatay’da da zarar gören ilçelerin imarına yönelik çalışmalar devam ediyor.

İstanbul AK Parti İlçe Belediye Başkanları deprem bölgesinde

Bu kapsamda gazeteci Adem Metan da, Kırıkhan ilçesinde çalışmalarını sürdüren İstanbul AK Parti İlçe Belediye Başkanları ve koordinasyonu sağlayan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ile bir araya geldi.

Deprem bölgesinde birçok ihtiyacı karşılayan Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan,  Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile Kırıkhan’da buluşan Metan yaptığı röportajda yapılan ve yapılacak çalışmalara yönelik bilgiler aldı.

“İhtiyaç odaklı çalışmalar yapıyoruz”

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı bölgede yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi:

“Biz ilk günden beri bu bölgedeyiz. Yaptığımız çalışmalar organize bir şekle döndü. İhtiyaç odaklı çalışmalar yaptık. Gıda dağıtımı, temizlik hizmetleri, ilaçlama yani çevre temizliğine yönelik çalışmaları müştereken yapıyoruz. Altyapı çalışmalarına da özellikle şebeke suyu çalışmalarına da destek veriyoruz.”

“Bütün köyleri dolaşıp ihtiyaçları kaşılamaya yönelik organizasyon yaptık”

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise konuyla ilgili, “Kendi aramızda bir iş bölümü yaptık. Şehrin temizliğinden ilaçlamasına kadar, aşevinden, bütün köyleri dolaşıp ziyaret edip, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik bir organizasyon yapıldı.” dedi.

“Vatandaşımızın emrindeyiz”

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ise vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmaya devam edeceğini belirterek, “Sayın valimizle beraber ve bütün belediye başkanlarımızla birlikte onların emirlerindeyiz. Kalıcı konutlar gelene kadar da biz burada olacağımızı ifade ediyoruz. Tüm çalışmalar ve koordinasyonlar yapıldı. Biz buradayız vatandaşımızın emirlerindeyiz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.