MEZOTERAPİNİN TEDAVİ ALANI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ…

MEZOTERAPİNİN TEDAVİ ALANI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ…

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:17
MEZOTERAPİNİN TEDAVİ ALANI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Büyüyor Projesi’ sponsorlarından Nur Kunt kendisiyle alakalı bilgileri aktarıyor.

“Cumhuriyet üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum, Anestezi  Reanimasyon uzmanıyım, Ankara Üniversitesi Tıp fakültesinde Algoloji (Ağrı) ve Yoğun Bakım eğitimi aldım. Öğretim üyeliğim sonrası bir süre özel hastanelerde çalıştım. Bu dönemde Sağlık bakanlığı sertifikalı Mezoterapi, Ozon Tedavisi ve Kupa tedavisi eğitimlerini, ayrıca Medikal Estetik alanında yurt dışı ve yurt içinde eğitimler aldım. Şu anda kendi muayenehanemde hastalarıma Ağrı tedavisi, Ozon tedavisi, Mezoterapi, PRP, Kupa tedavisi ve Medikal Estetik alanında Botoks, Dolgu, Saç ve Cilt Mezoterapisi, PRP, Bölgesel lipoliz ve yüz askı yöntemlerini uygulamaktayım. Ayrıca Kent Üniversitesi sağlık bilimleri enstitüsü’nde Doktor Öğretim Üyesi olarak ders vermekteyim. Randevu alma ve her türlü sorularınız için iletişim adreslerimden bana ulaşabilirsiniz.” İfadelerine yer verdi.

 

MEZOTERAPİ NEDİR?

Vitaminlerin ,minerallerin, aminoasitlerin, hyaluronik asit’in derinin orta tabakasına enjekte edilerek, iyileştirici ve canlandırıcı etki oluşturma,kırışıklık,çatlak,yara izi tedavilerinde kullanılan bir tedavi şeklidir. Ayrıca saç dökülmesi ve ağrı tedavisinde de kullanılmaktadır.

 

 

 

KULLANILMA ALANLARI NELERDİR?

  • Yüz Mezoterapisi : Yaşlanmayla beraber vücudun artık salgılayamadığı vitaminler, lokal anestezik krem sürülerek , çok ince ve küçük iğnelerle cilde enjekte edilir.

 

  • Saç Mezoterapisi: genetik ve çevresel faktörlere bağlı güçsüzleşen saçlara , saç kökü için gerekli olan vitamin,keratin , mineraller, büyüme faktörleri enjekte edilir. Bu sayede güçsüzleşen saç kökleri tekrardan canlanıp dökülme durmakta , saçlar daha sağlıklı ve gür çıkmaktadır.

 

  • Ağrı Tedavisi:
    • Artroz(diz kireçlenmeleri)
    • Tendinitler
    • Fibromyaljiler
    • Spor yaralanmaları, burkulmalar
    • Bursit
    • Nevralji
    • Migren

MEZOTERAPİ KAÇ SEANS UYGULANIR?

Mezoterapi ihtiyaca göre değişmekle birlikte ortalama 3-6 seans yapılır. Yüz ve saç bölgesi mezoterapileri PRP ile kombine edilebilir.

 

MEZOTERAPİNİN BİR YAN ETKİSİ VAR MI?

Mezoterapi, bu konuda eğitimli hekimler tarafından uygulandığında her hangi bir yan etkiye neden olmaz. Nadiren minik morluklar görülebilir. Bunlarda birkaç gün içinde kaybolur.

 

Türkişye Büyüyor İletişim : 0 532 628 23 59

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.