SEREN SERENGİL “İMDAT ORGANIMI ALMIŞLAR”

SEREN SERENGİL “İMDAT ORGANIMI ALMIŞLAR”

ABONE OL
Aralık 22, 2021 20:20
SEREN SERENGİL “İMDAT ORGANIMI ALMIŞLAR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tv’ de yayınlanan “Seyhan SOYLU ile AL SANA HABER”, kısa sürede Türk televizyonlarının en olaylı, sansasyonlu programı olmayı başardı. Hafta içi her gün saat 15.00 – 17.30 arası canlı olarak yayınlanan programa her gün farklı ünlü simalar yorumcu olarak katılıyor ve renkli konular, bomba haberlerle gündeme geliyor. 

Seyhan Soylu’ nun moderatörlüğünü yaptığı “AL SANA HABER” programı, magazinden siyasete her konunun masaya yatırılıp konuşulduğu tek program olma özelliğini koruyor. 

Bugün canlı yayın sırasında bir Son Dakika gelişmesi yaşandı. Seren Serengil’ in ismini ısrarla açıklamadığı ve ameliyatını yanlış yapmasından dolayı ölümle burun buruna gelmesine sebep olan Dr. Ersin Aksu bir basın açıklaması metni yolladı. Seren Serengil, doktorun ismini bir sır gibi saklasa da ilk kez ekranlardan Seyhan Soylu bu ismi ifşa etmişti. Uzun bir süredir kendisine ulaşılamayan Dr. Ersin Aksu avukatı aracılığıyla bir basın açıklaması metni yolladı ve programın yorumcularından Ebru Polat bu metnin tamamını yayında okuyarak seyirciyle paylaştı. Yapılan basın açıklamasında Dr. Ersin Aksu, hakkında yapılan suçlamaları reddetmiş ve Seren Serengil’e yapılan ameliyatta herhangi bir yanlış müdahale olmadığını, kendisinin reklam amaçlı gündeme gelmek için çirkin iftiralarda bulunduğunu dile getirdi. Ayrıca Seren Serengil’ in kendisinden sürekli para istediğini, bu ses kayıtlarının da mevcut olduğu yönünde birtakım açıklamalarda bulundu. 

Kısa bir süre önce küs olduğu Seren Serengil ile barışan Seyhan Soylu ise Serengil’ e telefonla ulaştı ve “Ne düşünüyorsun eski doktorun bir basın açıklaması yayınladı. Ve senin reyting almak için hastalığını kullandığını iddia etti. Gerçi sen cevaplamadan ona cevabını verdim ben az önce, ama senin de düşüncelerini merak ediyorum” diye sordu. 

Serengil;” Bu adamla ve avukatıyla ilgili suç duyurusunda bulundum. Bu doktorun ameliyat ettiği ve sonrasında hayatını kaybeden bir kadının kızı ve daha birçok kişi ulaştı bana. Hatta şimdi ki doktorum Prof. Alper Çelik, bu doktordan gelen birçok kişiye revizyon ameliyatı yaptı. Seninle hastaneye gittiğimizde 68 kiloydum. Hepiniz bu ameliyata karşı çıkmıştı. Psikolojim iyi değildi. Çocuğumu kaybetmiştim ve kullandığım hormon ilaçlarından dolayı çok kilo almıştım. Sağlıklı düşünemediğim bir dönemdeydim. Biliyordum bu ameliyatın doğru olmadığını. Hastaneye gittiğimde bu ameliyata uygun muyum diye bana kan tahlili dışında hiçbir tetkik yapılmadı. Gittiğim gün hemen ameliyata alındım. Ben obez olmadığım için doktorun bu ameliyatı yapmaması gerekiyormuş ki, bu doktor bu hastanede obezite hastalarından ziyade estetik amaçlı yapıyormuş bu ameliyatı. Bu işi ticarete dönüştürmüşler. Ben başından beri bu adamın adını hiç zikretmedim. Dedim ki kendim karar verdim, kendim gittim. Kimse zarar görsün istemedim. Çünkü bendeki bu hasarların bu kadar önemli boyutta olduğunu bilmiyordum. 1,5 yıldır neler yaşadığımı çalıştığım kanal, ailem, tüm çevrem biliyor. Safra kesemi aldılar. Karaciğer ve pankreas yetmezliği başlamış. Boyum kısaldı. Kemik erimem başlamış. Tüm bunları nasıl bir reyting uğruna kullanabilirim. Ne kadar çirkin bir hareket ki çıkıp özür dileyeceklerine böyle açıklama yapıyorlar. Beni ölümün eşiğinden alan Dr. Alper Çelik açıklıyor. Ameliyata girip 6 saat sürmesi gerek operasyon 3 saat sonra bitiyor. Kapıda annem soruyor “Hayrola Doktor bey neden bu kadar kısa sürdü?” diye. ‘Mideyi bulamadım.’ diyor. Niye benim karnım açıldığında orada mide yok? Neden organlarım birbirine yapışık? Şimdi para pula gelince de tabi ki bunu tazminatı olacak. Benim yaşadıklarımın bedeli yok. Şu an bir organım yok. Bunun bedeli yok. Benim olduğum bir ameliyat sadece 200 bin TL. Tabi ki ödeyecekler. Avukatı hanımefendiye soruyorum böyle bir cahilce açıklama olabilir mi? Kim reklam yapmak için pankreasını aldırabilir? Bu hanımı da baroya şikayet edip suç duyurusunda bulunacağız. Ve tazminat davası açacağız. Şu anki isteğim ilk önce sağlıma kavuşmak. Benim doktorum alt mideyi bağırsağa bağlayıp kilo almamı sağlayacaktı. Fakat bunu yapamadılar. Sadece bağırsağı açabildiler şu an.” derken Konuk yorumcu Nurcan Sabur araya girerek, geçen hafta ameliyat sonrası yayına bağlanıp açıklama yapan Prof. Dr. Alper Çelik’ in sözlerini hatırlatarak “Peki senin doktorun daha önce aynı bölgeden 5 kez ameliyat olduğunu söyledi. Bu ne demek açıklar mısın?” sorusunu yöneltti. 

Serengil; “İlk ameliyatım mide küçültme ameliyatıydı. İkincisi bana yapılan yanlış ameliyat. Üçüncüsü laparoskopi yöntemiyle safra kesem alındı. Dördüncüsü verdiğim kilolardan dolayı sarkma olmuştu karın germe yaptırdım. Beşincisi ise şimdi olduğum ameliyat. Yani hepsi aynı bölgeden olduğu için öyle açıklama yaptı doktorum.” dedi. 

Nurcan Sabur; “Doktorun basın açıklamasının tamamını okuduk. Bizden defalarca para istediğine dair elimizde ses kayıtları var diyor. Tehdit edildik diyor. Bu konuda ne düşünüyorsun?”

Serengil; “Ben onların ne yapmaya çalıştığını biliyorum. 1 senedir onlara ulaşmaya çalışıyoruz ameliyat görüntülerini almak için. Mesajlar ve ses kayıtları var. Hastaneyi de aradım defalarca biz de video kayıtları yok dediler önce, sonra biz onları sildik dediler. Madem dedim telefonlara çıkmıyorsunuz, madem hiçbir şeyi üstlenmiyorsunuz benim şimdiye kadar yaşadığım her şeyin bedelini ödeyeceksiniz. Ameliyatlarımı da tedavilerimi de ödeyeceksiniz dedim. Ama şimdi bunlarla da kurtulamayacaklar. Benim alt midem de olmadığı için organ kaybımdan dolayı çok daha büyük bir tazminat davası açacağım. Avukatı Seren Hanımın ses kayıtları var diyeceğine, ben neden bu durumdayım onu açıklayabilseydi. Kanıma dokundu bu açıklamalar. Etiyopyalılar gibi derimin altından damarlarım görünüyor.” diyerek açıklamalarına devam etti. 

Seyhan Soylu; “Sana bir şey söyleyeyim. 2 kere ziyaretine geldim ama geri döndüm seni göremeden. O kadar ağır ilaçlar alıyorsun ki uyuyordun. Bana da soruyorlar ‘Neden Seren’ i ziyarete gitmiyorsun?’ diye. Beni vefasızlıkla suçluyorlar da.” diye sorduğunda Seren; “Hayır vefasız değilsin ama delisin. Kızarsın öyle konuşursun, kızmazsın başka konuşursun. Artık alıştık.” diye sitem ederken Soylu gülerek “Yani ben de Ersin Aksu’ ya eline sağlık bu kadında zaten mide yoktu mu diyeyim? Mide olsaydı kocalarını doğru seçerdi mi? diyeyim” şeklinde sitemine karşılık verdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.